Úvod Dohady Kúpi Intel Nvidiu? Ak áno, šéf Nvidie Jen-Hsun sa stane CEO oboch...

Kúpi Intel Nvidiu? Ak áno, šéf Nvidie Jen-Hsun sa stane CEO oboch spoločností [Dohady]

0

Intel má najlepšie procesory na trhu, o tom nie je pochýb, no na druhej strane sa im až tak veľmi nedarí v GPU. Zabudnite na nedarí, sú v tom neskutočne strašní. To isté platí o procesoroch pre mobilné zariadenia. Mysleli si, že prídu ako veľká voda a všetci ich budú automaticky milovať. Nvidia je na druhej strane závislá na TSMC, firme, ktorá im vyrába ich Tegra procesory a tak isto ich grafické karty, ktoré sú mnohými považované za jedny z najlepších. Dávalo by teda zmysel, ak by sa chceli spojiť dokopy a tak vytvoriť jeden pevný celok. Ak by ste mali veľa času a na Google by ste hľadali niečo o tomto spojení, našli by ste plno zmienok o ich spojení už od roku 2006.

Theo Valich z The Bright Side of News sa týmto zaoberá už viac než 10 rokov a prezradil, že tieto špekulácie počul svojimi vlastnými ušami. Ak by sa dohoda naplnila, CEO Nvidie, Jen-Hsun Huang by sa stal novým šéfom Intelu.

Ak by sa dohoda skutočne naplnila a Nvidia by mala prístup k technológiám a prostriedkom Intelu, znamenalo by to, že by prestali využívať ARM architektúru? Neznamenalo by to doslovné vygumovanie ich tvrdej práce? Tieto dohady budeme sledovať, ak by sa niečo udialo, tak Vám dáme vedieť.

Zdroj: The Bright Side of News via AndroidAuthority