Úvod Dohady Je Sony Xperia X dual SIM verzia Sony Xperia Z?

Je Sony Xperia X dual SIM verzia Sony Xperia Z?

0

Ešte v októbri sa po internete šírili dohady o Sony. Začalo to 6 palcovým smartphonom, ktorý sa mal volať Sony Yuga a bežať mal na Android 4.1 Jelly Bean. Ďalším zariadením mal byť high-end smartphone s 5 palcovým displejom s rozlíšením 1080 x 1920 a hustotou pixelov na palec 441. Ako sme sa však neskôr dozvedeli, takmer všetko nebola pravda.

Sony Yuga bude predstavená už 15. januára a volať sa bude Sony Xperia Z. Pýšiť sa bude 5 palcovým 1080p displejom s 441ppi. Ak sa však Sony Yuga volá Xperia Z a má 5 palcový displej, čo sa stalo so Sony Odin? Vyzerá to tak, že Sony Odin sa bude volať Sony Xperia X a bude mať úplne rovnaké špecifikácie, až na to, že Vám ponúkne dva SIM sloty.

Medzi ďalšie rozdiely patria rozmery smartphonov. Sony Xperia X je hrubšia a ťažšia než Xperia Z. Zadná strana Xperie X má rovnaký povrch ako dual SIM model Sony Xperie E. Ďalšou zmenou je umiestnenie predného fotoaparátu, ktorý by sa mal usadiť v spodnom dolnom rohu zariadenia.

Všetko toto však berte s rezervou, viac by sme mali vedieť už 8. januára na CES 2013, ktorý sa koná v Las Vegas. Musím sa priznať, že 6 palcový Android smartphone ma celkom zaujíma a dúfam, že sa ho na CES 2013 dočkám. Jedno je však isté, nebude od Sony.

Zdroj: Secafe via PhoneArena