Úvod Novinky Android Eye Doctor Trainer: Slovenská, zdraviu prospešná aplikácia

Eye Doctor Trainer: Slovenská, zdraviu prospešná aplikácia

0

Slovenské vývojárske štúdio Better Tomorrows Apps nedávno uviedlo do obchodu Google Play Store zaujímavú aplikáciu s názvom Eye Doctor Trainer, ktorá je zameraná hlavne na váš zrak a čo sa týka spracovania, nebezpečne konkuruje podobným aplikáciam v danej kategórii.

Ak máte problémy so zrakom, unavené oči alebo nosíte okuliare, aplikácia vám dokáže pomôcť formou diskrétnych cvičení vášho namáhaného zraku. V aplikácii nájdete šesť sád cvičení s časovou náročnosťou od troch do dvadsiatich minút, pozostávajúcich z najlepších a overených cvičení známych z očnej jógy, Bates metódy a iných preventívnych očných poznatkov.

  

Cvičenia sú navrhnuté tak, aby boli diskrétne a tým pádom ste mohli „trénovať“ oči napríklad pri čakaní na vlak, v kancelárii alebo počas pauzy na obed. Aktuálny stav vášho zraku aplikácia zaznamená prostredníctvom testu, a svoje pokroky a zlepšenia budete môcť následne postupne sledovať alebo porovnávať so staršími výsledkami. Výsledky z cvičení a testov ďalej slúžia na vyhodnocovanie účinnosti dĺžky štúdia na úpravu zraku.

  

Samozrejme, od aplikácie nemôžete čakať zázraky a musíte byť trpezlivý. Časom je šanca, že sa aspoň čiastočne zbavíte problémov so suchými očami, bolesťami hlavy alebo očiam jednoducho uľavíte a doprajete im oddych. Keďže sa jedná o pomôcku a nie liečebný nástroj, očné cvičenia vykonávate na vlastnú zodpovednosť. Použité techniky sú však používateľmi dlhodobo overené a majú s nimi pozitívne skúsenosti.

  

Nám prišla aplikácia rozhodne zaujímavá, jej chod bol bezproblémový a občas si v redakcii určite s očami pocvičíme. Aplikácia momentálne stojí 0.99€ čo plne zodpovedá kvalite a originálnemu nápadu, je v anglickom jazyku, pokyny sú však ľahko pochopiteľné a dokonca vás budú sprevádzať hlasové povely. Tie si však v nastaveniach môžete vypnúť.

[app]com.bettertomorrowapps.eyedoctortrainer[/app]