Úvod Novinky Android Ubuntu pre Android má nové promo video

[Video] Ubuntu pre Android má nové promo video

5

Fanúšikovia Linuxu sa možno pýtajú prečo sa niečo ako toto nestalo oveľa skôr. Ubuntu sa predsa dá nainštalovať aj na flashku a tak sa dá spustiť takmer na všetkých počítačoch. Prečo ale nie na Android zariadení? A tak sa zrodil Ubuntu pre Android, projekt, ktorý sa snaží spojiť smartphony s Ubuntu.

Aby nás vývojári presvedčili, že ide o skutočne super vec (majú pravdu), vytvorili video, v ktorom nám o ňom povedia pár informácií, ktoré by nás mohli presvedčiť. Tí, ktorí radšej pozerajú než čítajú, zoscrollujte nižšie, nájdete tam video.

Reklama na Ubuntu pre Android je nesená v jednoduchom štýle, kde sa nesnažia zapôsobiť na hardcore fanúšikov Ubuntu. Mieria skôr na obyčajnejších ľudí ako som ja, ako je väčšina z Vás.

Ako si môžem vyskúšať Ubuntu pre Android

Ešte to nie je možné, keďže ešte nebol vydaný. Reklama, ktorú pripravili je čisto pre „hype“ a zvedavosť. Či bude projekt úspešný, to nevieme. Určite by potešil veľa ľudí, ktorí používajú Ubuntu, sám o niekoľkých viem. Zaujíma niekoho projekt Ubuntu pre Android? Dajte nám vedieť v komentári!

Video

[youtube]iv1Z7bf4jXY[/youtube]

Zdroj: OMG! Ubuntu via AndroidAuthority