Úvod Aplikácie Tip na aplikáciu: QuickShot HD – odfoťte fotku bez toho aby ste...

Tip na aplikáciu: QuickShot HD – odfoťte fotku bez toho aby ste zapli fotoaparát

1

Veľa z nás zažilo ten moment, že nám utiekla tá perfektná príležitosť na zachytenie momentky a to len preto, že sme museli najskôr otvoriť aplikáciu fotoaparátu. Okrem Sony, kde sa na ich zariadeniach často objavujú hardwarové tlačidlá špecificky určené pre fotoaparát je dedikovaných tlačidiel alebo aplikácií pramálo.

Nová aplikácia QuickShot HD sa snaží riešiť presne tento problém. Na plochu si uložíte jednoduchú ikonku, no a po jej stlačení sa odfotí fotka v HD rozlíšení s automatickými nastaveniami Vášho smartphonu. V aplikácii si samozrejme budete vedieť nastaviť rozlíšenie a tak isto aj jemnú vibráciu aby ste vedeli, že fotka bola úspešne odfotená.

Zatiaľ čo aplikácia stojí 2,50€ a veľakrát je zabugovaná a nefunguje všetko tak, ako by malo, Vás žiadam aby ste jej nedávali jedno-hviezdičkové hodnotenia. Sú to aplikácie ako táto, ktoré sú užitočnejšie, než ktorákoľvek hra a v prvotných verziách viac padajú, než fungujú. Jej vývojár sa prihovoril komunite, aby mu namiesto zlého hodnotenia radšej poslali email s popisom chyby, tak ak narazíte na chybičku, nájdite si čas a v správe mu v rýchlosti opíšte kde v čom je problém.

Máte problém s aplikáciou fotoaparátu alebo je všetko v poriadku? Pomôže Vám takáto aplikácia?

[app]an.droid.kit.spyshot[/app]

Zdroj: Play Store via PhoneArena