Úvod Dohady Smartfón Sony Yuga: 5-palcový 1080p displej a Android 4.1.x

[Špekulácie] Smartfón Sony Yuga: 5-palcový 1080p displej a Android 4.1.x

1

Sezóna špekulácií o Nexus zariadeniach opäť nachvíľu utíchla, no teraz začína ďalšia, veď o čom inom by sa horlivo diskutovalo a hádalo, keď nie o uniknutých fotografiách a špecifikáciach nadchádzajúcich Android zariadení.

Portál AndroidPolice.com zverejnil tentokrát pár deitalov zaujímavého mobilného zaridenia od spoločnosti Sony, ktoré ale disponuje ešte zaujímavejším 1080p displejom o veľkosti 5-palcov. Žeby nenechala konkurencia Samsung vo veľkom profitovať na tabletfóne Galaxy Note 2 alebo LG na Optimus Vu? Podľa týchto špekulácií to tak vyzerá, no ak by to teda bola pravda, a Sony zaridenie s názvom Yuga (modelové číslo C660X) by bolo neskôr skutočne oficiálne predstavené aj s inteligentným stylusom ala S Pen, dostala by konkurencia v tomto trhovom segmente ďalšieho „nepriateľa“ a zákazníci ďalšiu možnosť pri výbere.

Sony Yuga by mal obsahovať tento hardvér, spolu s kombináciou operačného systému Android 4.1.x:
– 5-palcový 1080p displej
– 4-jadrový procesor s 1.5GHz frekvenciou
– 2GB RAM
– 12 MPx hlavná kamera

Podľa špekulačných informácií bude celá konštrukcia unibody a zadný kryt zo skleneného (odolnejšieho) materiálu. Samozrejme, už ako sme spomínali, ide len o špekuláciu, takže to môže byť aj marketingový ťah niektorých médií, ako prilákať väčšiu pozornosť. Či pôjde skutočne o reálne zariadenie, uvidíme časom.

Zdroj + foto: AndroidPolice.com