Úvod Novinky Samsung predstavil „vyklápačku“ s dvomi displejmi

Samsung predstavil „vyklápačku“ s dvomi displejmi

1

Dnešný trend v oblasti smartfónov je asi každému jasný. Veľké, stredné a malé dotykové obdĺžniky s viac či menej zaoblenými rohmi. Pred pár rokmi však boli v kurze takzvané „vyklápačky“, ktoré boli veľmi spratné a zároveň frajerské, keďže ste pri prichádzajúcom hovore efektne telefón otvorili a nacapili na hlavu.

V živote som mal len jeden telefón s V konštrukciou, ktorý bol skvelý a bol to práve Samsung. Odvtedy doba pokročila a keď som sa dnes dozvedel, že Samsung predstavil smartfón tohto typu, vcelku som sa potešil. A vôbec sa nebude jednať o low-end ako by sa mohlo zdať.

Ako sme už spomínali vyššie, zariadenie s názvom W2013 bude mať dva displeje s uhlopriečkou 3,7 palca a WVGA rozlíšením. O pohon smartfónu sa postará 1,4 GHz quad-core procesor, 2 GB pamäte RAM, ďalej nebude chýbať 16 GB vnútornej pamät s možnosťou rozšírenia pomocou microSD slotu a 8, a 2 megapixelový fotoaparát. Android 4.0 s TouchWiz rozhraním sú samozrejmosťou.

Keďže Samsung nenechá nič na náhodu, do marketingovej kampane zapojil známeho Jackieho Chana, ktorý by mal pomôcť zariadeniu k čo najlepšiemu predaju.

zdroj: phandroid.com