Úvod Novinky Samsung Galaxy S4 sa predstaví vo februári, predávať sa začne v máji...

Samsung Galaxy S4 sa predstaví vo februári, predávať sa začne v máji [Dohady]

9

Podľa „dôverného zdroju z priemyslu“ má Samsung predstaviť svoju novú vlajkovú loď Galaxy S IV na Mobile World Congress 2013, ktorý sa bude konať medzi 25. a 28. februárom. Samsung už v minulosti na MWC predstavil niekoľko veľkých produktov.

Samsung i9300 Galaxy S III 16GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

To by teda mohlo znamenať, že predstavenie S4 v Barcelone by mohlo prichádzať v úvahu. Samozrejme, že všetky tieto dohady musíte brať s pekným odstupom, keďže len pred pár dňami sa objavili špekulácie o tom, že Samsung svoje nové zariadenie predstaví na CES 2013 v januári.

Samsung Galaxy S3 sa začal predávať od júla, čo znamená, že ak Samsung stihne predstaviť S4 na MWC 2013 a začne ho predávať už v máji 2013, S3 sa dočká nástupcu len po desiatich mesiacoch na tróne. To by však neboli dobré správy pre majiteľov S3, ktorí minuli svoje ťažko zarobené peniaze na tak výkonný hardware, akým je Galaxy S3.

Okrem iného sa však objavili špekulácie o tom, že Samsung má problémy s produkciou 4.99 palcových fullHD panelov, ktoré by mohol používať S4. Aj keď teda nevieme, aké špecifikácie bude mať, predpokladá sa, že pôjde o 5 palcový fullHD displej spolu s ARM Cortex-A15 procesorom s najnovším Exynos 5. série.

Apple iPhone 5 64GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Jedným z dôvodov, prečo by sa to tak mohlo stať je fakt, že Samsung potrebuje vydávať nové vlajkové lode tak rýchlo ako Apple. Podľa najnovších správ sa predpokladá, že Apple začne predávať iPhone 5S, vylepšenú verziu iPhone 5 už v lete 2013.

Čo si myslíte o Samsung Galaxy S4? Bude výkonnejší a poprípade lacnejší než iPhone 5S? Začnú sa predávať v lete?

Zdroj: MobileGeeks via AndroidAuthority