Úvod Piatková porcia Piatková porcia Android aplikácií 10.

[Video] Piatková porcia Android aplikácií 10.

1

AndroidPortal.sk dnes opäť prináša pravidelnú piatkovú porciu Android aplikácií, v kombinácii so skvelými Android hrami, s tak trošku väčším obsahom, ako to je bežne zvykom. Preto teda dúfame, že väčšie množstvo výberu poteší aj väčšiu časť našich čitateľov a majiteľov Android zariadení, ktorí si tento článok prečítajú.

Táto 10. časť piatkovej porcie pozostáva z hier Royal Revolt, Bus Parking 3D, Fantashooting, Avoider, Chain3D, Meganoid 2, no a z aplikácií Zooper WidgetBlack Google MobileComicBook! a NixPic.

Zooper Widget

Hľadáte minimalistický, jednoduchý, užitočný a modifikovateľný, no zároveň priateľský k spotrebe energie z batérie, widget hodín? Ste potom na správnej adrese, ponúkame vám Zooper widget, ktorý splní aj tie najtajnešie túžby každého Android fanúšika. Z Google Play Store si ho môžete, samozrejme, stiahnúť zdarma.

[app]org.zooper.zwfree[/app]

Black Google Mobile

Neustále brázdite internetom? Používate pritom rôzne vyhľadávacie spôsoby? V tom prípade nemôžete prehliadnúť skvelú Android aplikáciu Black Google Mobile, ktorá sa postará o to, aby ste mali všetko, čo potrebujete pre rýchle a nenáročné vyhľadávanie.

[app]com.bgoog.android.search[/app]

ComicBook!

Spravte si krásny komix z vašich fotografií. Všetko, čo potrebujete predstavuje samotná Android aplikácia s názvom ComicBook! Tá sa ale v obchode Google Play nachádza za sumu 1.49 Eura, no svojou kvalitou ponúkne nadštandart. Prekvapte, vďaka jej pomoci, vašich známych na sociálnych sieťach zaujímavých príbehom.

[app]com.comicbookusers.comicbook.android[/app]

NixPic

NixPic je tak trošku netradičná Android aplikácia s princípom spočívajúcim v tom, že umožní zdielať a prezreť fotografiu, no len na pár sekúnd, takže si takmer nikto nestihne spraviť záznam. Vývojári použili zaujímavý nápad a vytvorili tak dielo, ktoré určite stojí za povšimnutie. NixPic je dostupná v Google Play Store zdarma.

[app]com.magnet.threes[/app]

[Video] Royal Revolt

Ako to už býva zvykom, ide o hru, ktorá bola originálne vyrobená pre iOS, no keďže si to Android „ruluje“ ako žiaden iný operačný systém, dostala sa aj k nám. Hra je vcelku veľká, pri inštalácii chce stiahnuť súbor veľký skoro 1GB, tak hru inštalujte len doma alebo na Wi-Fi.

[app]com.flaregames.royalrevolt[/app]

[Video] Bus Parking 3D

Vnorte sa roli autobusára a budete sa snažiť, no predsa zaparkovať. Už ste premýšľali nad tým, aké ťažké to musí byť? Vyskúšajte si to sami!

[app]com.gameshell.busparking3d[/app]

[Video] Fantashooting

Opäť raz sa vnoríte do roli čarodejníckych študentov. Tento krát však budete musieť pokoriť finálny test školy pod názvom Mori. V okolí Mori nájdete strašidelné príšery, magické bomby, škriatkov, rôzny hmyz a dokonca aj pirane!

[app]com.skycarpenter.fantashooting[/app]

[Video] Avoider

Aj keď ide o jednoduchý princíp a fakt že jednoduchý, tak budete musieť zapojiť svoju logickú časť mozgu aby ste prešli čo i len prvé levely.

[app]com.animoca.avoiderlite[/app]

[Video] Chain3D

Chain3D je logická hra na štýl Bejeweled, v ktorej k sebe musíte prilepiť dve kocky rovnakého typu aby zmizli a priradili Vám body.

[app]com.alphapolygon.chain3d[/app]

[Video] Meganoid 2

Skvelá plošinovka na štýl 80-90tych rokov, ktorá vás privedie k šialenstvu! Paráda!

[app]com.orangepixel.meganoid2[/app]

 

Zdroj + foto: Google Play Store