Úvod Piatková porcia Piatková porcia Android aplikácií 14.

Piatková porcia Android aplikácií 14.

0

„Anóóóó piatok!“ tak takto si určite väčšina z nás zakričala, keď dnes odchádzala z práce, no my vás tento piatok potešíme ešte raz našou pravidelnou nakladačkou skvelých Android aplikácií! Čo sme si v štrnástej časti piatkovej porcie Android aplikácií pripravili? Samé chrumkavé lahôdky pre vaše mobilné zariadenie, všetky samozrejme zdarma, ich názvy sú: Freeze!, ZENONIA 5, Under the Sea Live, Forza Racing a Play Tennis.

Freeze!

Android hra Freeze! vám trošku potrápi závity, pri jej hraní budete predovšetkým využívať logické myslenie, aby ste dokázali „oko“ dostať na určené miesto. Jeho pohyb sa koordinuje polohovaním mobilného zariadenia. Hra ponúka 25 levelov, ktoré sú medzi sebou rozdielne obtiažnosťou vďaka rôznorodému prostrediu.

[appaware-app pname='com.frozengun.freeze' name='Freeze!']

ZENONIA 5

Kto by teda nepoznal Android hru ZENONIA? Piaté pokračovanie tejto RPG pecky ponúkne nový príbeh, v ktorom sa budete musieť postarať o zlých a nebezpečných bossov. Tak neotálajte, virtuálne dobrodružstvo na vás čaká!

[appaware-app pname='com.gamevil.zenonia5.global' name='ZENONIA 5']

Under the Sea Live

Príjemne pôsobiace a upokujúce prostredie vody, také je živé pozadie s názvom Under the Sea, ktoré ponúka spestrenie pre vašu plochu Android zariadenia. Po jej inštalácii si budete môcť vybrať aj medzi dvoma vodnými témami, aby ste neupadli do stereotypu.

[appaware-app pname='com.aksisplus.underwaterwallpaper' name='Under the Sea']

Forza Racing

Android hra Forza Racing nedisponuje najkrajšom grafikou, no o hrateľnosť sa báť nemusíte. Pri tejto hre sa dokážete určite zabaviť dlhšie ako 5 minút, divokú jazdu vám navyše spríjemní hudba, ktorú vývojári zodpovedne vyberali.

[appaware-app pname='com.BiYi.ForzaRacing' name='Forza Racing']

Play Tennis

Play Tennis je tak trošku netradičná tenisová Android hra, kde hrajú medzi sebou len virtuálne tenisové rakety, a ktorá prekvapí najmä jej ovládaním. V tom využijete naplno dotykový displej, aby ste mohli skórovať a poraziť nepriateľa, teda tenisovú raketu :)

[appaware-app pname='com.clapfootgames.tennis' name='Play Tennis']

Zdroj + foto: Google Play Store 1, Google Play Store 2, Google Play Store 3, Google Play Store 4, Google Play Store 5