Úvod Hry Piatková porcia Android aplikácií 13.

Piatková porcia Android aplikácií 13.

0

Máme tu opäť piatok a v našom pravidelnom seriáli tentokrát s nešťastným číslom 13 sa pozrieme na päť hier, ktoré budú bezplatné a každá bude z inej kategórie, aby si všetci prišli na svoje. Nižšie nájdete po jednej hre z akčného súdku, ďalej niečo pre mozgotrtov, nejaký ten hazard a šport.

 

Blood Brothers

 

[youtube]VrQTHMLAR-s[/youtube]

 

Na úvod začneme akčnou RPG hrou s fantasy upírskym príbehom, kde si na úvod budete musieť vybrať z ôsmich hrdinov, rytier, elf a podobne, s ktorým dovediete svoju armádu do víťazného konca. Čakajú na vás dediny, hrady a dungeony ako aj vylepšovanie charakterov a naháňanie zručností pri lukostreľbe a mágii ohňa, a bleskov. Hra má výrazne pozitívne hodnotenia a viac vám povie video.

[app]com.mobage.ww.a759.Blood_Brothers_Android[/app]

 

Hlavolamy

Názov hry jasne naznačuje o čo pôjde, čiže o varenie vašich mozgových závitov. V aplikácii hlavolamy nájdete databázu logických, matematických, geometrických, číselných a ďalších typov hádaniek a zápletiek, ktoré si vyžadujú logické myslenie. Niektoré úlohy aj napriek zdanlivo zložitému zadaniu majú úplne jednouché riešenie. Prečo Číňania skonzumujú viac ryže ako Japonci?…je ich viac.

[app]com.chilled.brainteasers[/app]

 

Canasta

Viete hrať Canastu? Ak nie, mali by ste sa ju naučiť.  Táto hra vznikla pravdepodobne behom 2. svetovej vojny. Postupne sa v 50. rokoch rozšírila cez Argentínu do USA a následne po celom svete, a stala sa jednou z najpopulárnejších karetných hier vôbec. Jej pravidlá nájdete napríklad na tejto adrese.

[app]com.karmangames.canasta[/app]

Street Football

 

[youtube]cKhcg-4lo[/youtube]

 

Kategóriu „šport“ v dnešnom výbere zastupuje jednoduchá, no zábavná hra Street Football, v ktorej máte na výber 16 národov a zahrať si budete môcť proti kamošovi alebo virtuálnemu oponentovi v štyroch obtiažnostiach. Grafika je na daný typ hry dostačujúca, ovládanie jednoduché a citlivé, a nechýba svižný zvukový doprovod.

[app]com.bazso.streetfootball[/app]

 

My Horse

Ak bolo alebo je vaším snom vlastniť  krásneho koňa, no v obývačke by vám zavadzal, starať sa môžete o koňa virtuálneho. V tejto graficky podarenej hre ho budete musieť kŕmiť, hrať sa sním, ošetrovať ho v širokej škále 3D interakcii a samozrejme si aj zatrénujete a zasúťažíte v parkúre. Na výber máte 8 plemien a aj keď je hra na stiahnutie zadarmo, niektoré položky si môžete zaobstarať prostredníctvom „in app“ nákupu.

[app]com.naturalmotion.myhorse[/app]