Úvod Piatková porcia Piatková porcia Android aplikácií 11.

Piatková porcia Android aplikácií 11.

0

Dnešný diel Piatkovej porcie Android aplikácií sme nestihli spracovať aj do videa, to však pridáme zajtra, za čo sa Vám ospravedlňujeme. Dnešný výber je pestrý, nájdete v ňom niekoľko zaujímavých aplikácií a zábavných hier. Dúfam, že sa Vám budú páčiť.

Angry Birds Star Wars

[youtube]h8O-9QYL7t8[/youtube]

Rovio tento týždeň vydalo pokračovanie série Angry Birds keď po spolupráci s LucasArt prišli s nápadom spraviť edíciu Star Wars. Musím priznať, že som bol tak trochu skeptický, no po pár odohraných leveloch mi bolo jasné, že som sa mýlil. Angry Birds Star Wars, je hra, ktorú by ste nemali prehliadnuť.

[app]com.rovio.angrybirdsstarwars.ads.iap[/app]

AppDisco

AppDisco je aplikácia, ktorá Vám pomôže nájsť tie najlepšie hry a aplikácie. Odporučí Vám ich pomocou nového algoritmu, za ktorým stojí Game Genome Project a ktorý berie do úvahy niekoľko desiatok kritérií. Dokonca aj táto porcia je založená na tipoch, ktoré som dostal práve z AppDisco.

[app]co.appdisco.android.appdisco[/app]

SHADOWGUN: DeadZone

Naši českí bratia z MadFinger games nezaháľajú, ba práve naopak, makajú tak rýchlo ako len vedia aby nám priniesli multiplayerovú nadstavbu hry SHADOWGUN s podnázvom DeadZone. Ide o klasický Shadowgun, akurát teraz si namiesto počítaču zahráte proti skutočným ľudom. Hra je už teraz dosť dobre vyladená a tak ešte stíhate posledné dni BETY.

[app]com.madfingergames.deadzone[/app]

League of Evil

To by snáď nebola piatková porcia, ak by sme Vám nepriniesli aj nejakú 8 bitovú prerábku hry, ktorá nám prináša vytúženú dávku nostalgie. Presne takou hrou je League of Evil, čo je plošinovka, ktorú v ktorej budete musieť skákať až kým doskáčete do cieľa. Cestou Vás však stretne niekoľko prekážok, cez ktoré sa budete musieť prestrieľať, prekopať a opäť raz preskákať.

[app]com.noodlecake.leagueofevil[/app]

MyScript Calculator

MyScript Calculator je grafická kalkulačka, v ktorej svoje príklady jednoducho napíšete prstom na displej. Má svoje muchy, no na jednoduché príklady bohate stačí.

[app]com.visionobjects.calculator[/app]

QuickPic

Galéria v Androide je veľa krát nudná a žiadalo by si to oživenie. Autori QuickPic hrdo tvrdia, že pomocou ich galérie si budete svoje fotky a videá vedieť prezrieť oveľa „čistejšie“ než pomocou normálnej galérie. Či to tak je, necháme na Vás.

[app]com.alensw.PicFolder[/app]

Traffic Panic London

Chceli by ste sa zahrať na semafor? Viem, že to znie ako blbá otázka, no to je presne to, o čo ide v Traffic Panic. Ste semaforom, ktorý dáva pozor na to aby bola premávka čo najplynulejšia. Dávajte však pozor, ak si nedáte pozor a nastane nehoda, hra končí.

[app]com.neonplay.trafficpanic4[/app]

To je nateraz všetko, tešiť sa však môžete na video, ktoré bude (dúfajme) uverejnené už zajtra.