Úvod Výrobcovia LG LG bude predávať Nexus 4 dva krát drahšie, než Google

LG bude predávať Nexus 4 dva krát drahšie, než Google

1

Dorazila k nám zlá správa. Podľa posledných informácií sa totiž predpokladá, že cena nového LG Nexus 4 nebude jednotná. Mala by sa meniť podľa toho odkiaľ si ho kúpite.

Google Nexus 7 môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Vyzerá to tak, že Nexus 4 si za €300 kúpite len priamo z Google Play Store. Všade inde, teda aj na Slovensku bude dodávateľom LG a cena bude oveľa vyššia. Španielsky predajca Phone House tvrdí, že LG im ponúka Nexus 4 za €599, čo je takmer dva krát toľko, čo stojí v Play Store. Podobné správy dorazili aj z Rakúska a Dánska, kde sa ceny pohybujú na úrovni od €549 do €599.

Ak však žijete v krajine, kde si zariadenie viete kúpiť priamo cez Play Store, tak ste „za vodou“. Ak však žijete na Slovensku, či v Českej republike a plánujete si kúpiť nový Nexus, pôjde o veľký problém. Google bude predávať svoj Nexus 4 v nasledujúcich krajinách: Austrália, Francúzsko, Nemecko, Španielsko, Kanada, Veľká Británia, Spojené Štáty.

Samsung i9250 Galaxy Nexus môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Ak teda odmietate platiť LG za niečo, čo sa dá kúpiť priamo od Google za oveľa nižšiu cenu (čo odporúčame), neostáva Vám nič iné, než si nájsť alternatívnu cestu alebo alternatívne zariadenie.

Zdroj: PhoneArena