Úvod Novinky Novinka Google House View

[Humor] Novinka Google House View

2

Určite ste všetci zaznamenali ošial okolo spustenia služby Google Street View na Slovensku. Môžete sa tak „poprechádzať“ po svojej ulici z pohodlia vášho domova, pozrieť si pamiatky a krásy Slovenska, poprípade abstraktnosti, ktoré nedávno zasypali sociálne siete a rôzne médiá. Samozrejme, že si takto obzriete aj ostatné krajiny Európy ako napríklad Francúzsko alebo našich susedov Čechov.

Stále sa vám ale zdá, že je toho málo? Chceli by ste sa pozrieť, či má suseda nový krištáľový luster v obývačke alebo by ste chceli zistiť čo robia vaše deti pokiaľ ste ešte v práci? Takisto by sa hodilo skontrolovať ženu, či náhodou neprišiel „poštár“. Takéto problémy by vyriešila služba House View, ktorá funguje na rovnakých princípoch ako Street View len s tým rozdielom, že namiesto 3D zobrazenia ulíc dokážete vojsť do konkrétneho domu a poobzerať sa tak po interiéri.

Samozrejme sa jedná o vtip a fikciu, a takéto niečo by extrémne narúšalo súkromie, no video, na ktorom je koncept služby House View ukázaný vás určite pobaví.

 

[youtube]fBVDp5eBMhU[/youtube]

zdroj: phandroidyoutube