Úvod Novinky Hry Herné štúdio Amazon má premiéru. Vydalo jeho prvú hru pre mobilné zariadenia...

Herné štúdio Amazon má premiéru. Vydalo jeho prvú hru pre mobilné zariadenia s názvom Air Patriots

4

Tower Defense, alebo tzv. vežičkové, resp. obranné hry, sa stávajú čoraz populárnejšie, dôkazom je aj ich hojné množstvo v obchode Google Play, kde tiež nájdete jednú z tých kvalitnejších. Nesie názov Air Patriots a je prvou hrou, pre mobilné zariadenia a zároveň disponujúca pekným grafickým spracovaním, od herného štúdia Amazon.

Na Android hre Air Patriots sa vývojári celkom pohrali, dali si tak záležať na každom detaile, ktoré môžu zlepšiť skúsenosti každého hráča hrajúceho túto zaujímavú „obrannú vežičkovku“. Vašim cieľom je teda ovládať a veliť armáde lietadiel zaujímavým spôsob, pohybom prsta po displeji len naznačíte dráhu, po ktorej sa vybrané jednotky rozbehnú, aby sa postarali o nepriateľov pohybujúcich sa cez bojové územie. Odlišuje sa tak od podobných hier tým, že vaše zbrane sú mobilné, čo umožní vytvárať veľké variácie taktík.

Dostupná je pre majiteľov Android zariadení zdarma, no stále ponúka možnosť ingame nákupu, čím získate nejakú to výhodu oproti bežnému hraniu. Tento spôsob zárobku sa stáva pre vývojárov veľmi atraktívny. Inštalačný odkaz nájdete na konci článku.

[app]com.southwindsgames.ac[/app]

 

Zdroj + foto: Google Play Store