Úvod Hry Recenzia Android hry: Triple Town

[Video] Recenzia Android hry: Triple Town

0

Keďže je dnes Pondelok a všetci sa v práci, či škole nudia, rozhodol som sa vám to trápenie spríjemniť tip na super hru, aspoň teda podľa mňa.

Nie vždy mám chuť na akčné strieľačky s nadupanou grafikou, niekedy je nutné si zapnúť hru, ktorá vás pohltí svojou hrateľnosťou a nie tým ako vyzerá. To je prípad Triple Town, skvelej logickej oddychovky.

Po návšteve Play Store som zbadal hru Triple Town, o ktorej som už čosi počul, no nikdy som ju nehral. Po rýchlej inštalácii ma už čakala plná hra, bez reklám, len s ingame nákupmi.

Vašou úlohou bude poskladať čo najkomplexnejšie mesto a to všetko len pomocou objektov, ktoré budete musieť pospájať dokopy. Začínate s trávou, ktorú keď spojíte dokopy s ďalšími trávami, dostanete krík. Keď spojíte tri kríky dostanete strom a tak ďalej, až sa dostanete k dreveniciam a moderným domom.

Aby ste to nemali také ľahké, vývojári do hry priadli medvedíkov, ktorí vám budú doslova stáť v ceste. Tam kde stojí medvedík, tak tam nemôžete nič postaviť.

Čím sa vám podarí postaviť väčšie mesto, tým ťažšie ho bude rozšíriť. Po čase zistíte, že už nemáme čo spojiť a po zaplnení posledného voľného miesta hra skončí.

Plná verzia tejto hry sa dá kúpiť priamo v nej. Nie je najlacnejšia, stojí okolo troch eur, no ak vás baví, tak sa oplatí, keďže vo verzii zadarmo nemáte neobmedzený počet ťahov a hrať viete len jednu mapu.