Úvod Piatková porcia Piatková porcia Android aplikácií 7.

[Video] Piatková porcia Android aplikácií 7.

3

Je tu piatok, sme tu my, sú tu aplikácie a hry. Čo vznikne ak to zmiešate dokopy? Piatková porcia Android aplikácií, ktorú Vám tento týždeň predstavím ja, keďže Matúš momentálne nie je v redakcii. Takže, bez ďalšieho zdržovania sa poďme pustiť do nešnej porcie a páni, že to teda je porcia.

[youtube]SW5TA32faig[/youtube]

V prvom rade, ďakujeme za vašu podporu, vďaka vám sme si pre redakciu vedeli zaobstarať camcorder, takže by ste mali vidieť viac videí a v relatívne vyššej kvalite. Dajte nám však vedieť!

Swing Shot

Swing Shot je hra, ktorá je svojím princípom podobná Angry Birds. Tam však končia všetky podobnosti, keďže vývojári Swing Shot svoju snahu spraviť chytľavú hru posunuli ešte trochu ďalej než Rovio.

Level začínate s opicami, ktoré visia zo stromu na haluziach, ktoré vyzerajú ako vešiaky, no a bojovať budete proti súperovi, ktorý visí úplne rovnako. Vy si zahráte s opičkami, zatiaľ čo počítač vystrieda všetky druhy zvierat, od opíc cez leňochodov až po medvedíky čistotné.

Vašou úlohou bude zhodiť súperové zvieratká a ten komu zostane na konci kola niekto visieť vyhráva. Zahrať si môžete Singleplayer aj Multiplayer, takže o zábavu máte postarané!

[app]com.com2us.monkeybattle.normal.freefull.google.global.android.common[/app]

Indestructible

V tejto hre sa vnoríte do úlohy šoféra auta, ktoré má na streche obrovský guľomet (neskôr aj iné zbrane) a vašou úlohou bude v jednej aréne pozabíjať čo najviac nepriateľov. Čím viac ich zabijete, tým viac bodov dostanete a tým rýchlejšie si budete vedieť otvoriť nové autá a zbrane.

Musím sa priznať, že takéto hry ma nikdy nepriťahovali, no keďže tu máme otvorenú myseľ vyskúšame (takmer) všetky. V tomto prípade som rád, že som tak spravil, pretože Indestructible je výborná hra na oddych a viem si predstaviť, že na tablete sa zážitok z hry ešte umocní.

[app]com.glu.indestructible[/app]

Plague Inc.

Plague Inc. je hra v ktorej budete musieť nainfikovať a následne vyhubiť celú populáciu našej planéty. Počas hry sa vám budú odomykať DNA body, vďaka ktorým budete vedieť upraviť genetický kód svojej baktérie, či vírusu tak, aby bol ešte nákazlivejší alebo ešte smrteľnejší.

Po vyhubení celej planéty na strednej alebo ťažkej úrovni sa Vám odomkne nový typ choroby a tak budete mať pred sebou nové prekážky, keďže každý typ sa správa trochu inak.

[app]com.miniclip.plagueinc[/app]

AppSales

Túto aplikáciu sme našli už dávnejšie, no schovávali sme si ju pre špeciálnu príležitosť a Piatková porcia ňou rozhodne je. AppSales vám po nainštalovaní prinesie najnovšie hry, ktoré boli zlacnené.

Ak nechcete platiť plnú sumu ale vždy čakáte na nejakú tu zľavu, AppSales je pre vás výborná voľba.

Príjemný dizajn a skvelá funkcionalita vrátane push notifikácií z tejto aplikácie robia skutočného pomocníka.

[app]net.tsapps.appsales[/app]

BeWeather

A máme tu ďalšie počasie. Aspoň to sme si povedali, keď sme objavili BeWeather. Musím však povedať, že tak kvalitné počasie, ktoré sa konečne sústredí na počasie a nie na to o koľkej hodine rannej vstáva väčšina japoncov ma veľmi prekvapilo.

Na výber budete mať niekoľko pekných animácií počasia a pokryté sú všetky väčšie mestá Slovenska (ako je vidieť na videu, s Lučencom nemala aplikácia žiaden problém). Myslím, že o počasí je aj zbytočné dlho písať, keďže viete, čo od takej aplikácie môžete očakávať.

[app]com.bellshare.beweatherfree[/app]

[app]com.bellshare.beweather[/app]

To bola piatková porcia pre tento týždeň. Verím, že si vybral každý, snažíme sa vyberať aplikácie a hry tak, aby ste z toho mali najväčší pôžitok a úžitok.

Budúci týždeň sa vrátime a nezabudnite, že v Pondelok sme tu s Týždňom v Androide, čo je prehľad o novinkách tak trochu inak.