Úvod Novinky Aplikácie Tip na živé pozadie: Úžasné nočné 3D mesto

Tip na živé pozadie: Úžasné nočné 3D mesto

0

Toto živé pozadie síce stojí 1,19€ ale nad jeho spracovaním budete v nemom úžase. Živé pozadie YourCity 3D vám ponúkne letecký pohľad na krásne, počítačom vygenerované nočné mesto, v ktorom samozrejme nechýbajú svetlá, odrazy a podobne.

Najlepšie na tom je, že žiadne dve mestá nebudú rovnaké, pretože každý deň sa mesto zresetuje a vytvorí sa úplne nové, náhodne vytvorené. Do tvorby mesta môžete zasiahnuť a prispôsobiť si niektoré prvky podľa vás. Napríklad môžete dávať mená budovám, alebo si vybrať čo bude na billboarde. Pritom je možné použiť aj obrázky alebo fotky z vašej galérie.

Tento Live Wallpaper je príťažlivý aj z iného dôvodu. Keďže sa jedná o nočnú tématiku, displej zobrazuje v drvivej väčšine len tmavé farby, takže toto pozadie nie je náročné na energiu. Vývojári sa snažili produkt čo najlepšie optimalizovať čo pre najnižšie využitie pamäte a s minimálnym vplyvom na výkon systému.

Pozadie podporuje všetky Android zariadenia s operačným systémom Android 2.2 a vyšším. Pozrite si promo video na aplikáciu.

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=QxkgFB4LaXc‘]

[app]com.hau.yourcity[/app]