Úvod Konkurencia Apple Tim Cook: „Apple by nikdy nevyrobil 7 palcový tablet, nie sú to...

Tim Cook: „Apple by nikdy nevyrobil 7 palcový tablet, nie sú to dobré produkty“

6

Včera sa na internete objavila nahrávka Steve Jobsa z roku 2010, počas konferencie ich zárobkov. A prečo? Pán Jobs totižto povedal, že Apple nikdy nevyrobí 7 palcový tablet. Samozrejme, že toto viedlo k otázke, prečo sa Tim Cook rozhodol ísť proti presvedčeniam Steva Jobsa. Dnes mal však Apple konferenciu ohľadom zárobkov, kde Tim Cook klarifikoval ich rozhodnutie vyrobiť iPad Mini. Podľa Tima Cooka iPad Mini nie je sedem palcové zariadenie. Tak a teraz si prečítajte čo povedal ďalej.

Všetko, čo povedal Steve Jobs bolo ohľadom 7 palcových tabletov…nechajte ma to vysvetliť, sedem palcový tablet by sme nikdy nevyrobili. Nemyslíme si, že sú to dobré produkty a preto by sme také niečo nevyrobili. iPad Mini nie je tak orezané zariadenia ako 7 palcové tablety. Je to úplne iná liga.

[youtube]KS_s96CJnf4[/youtube]

Okrem toho povedal, že tých 0.9 palca robí všetok ten rozdiel a že displej iPad Mini je o približne 35% väčší než ten, ktorý má Nexus 7, čo z iPad Mini robí samostatnú triedu. Takže tu to máte. Apple sa nikdy nemýli. NIKDY!!!

Zdroj: Phandroid, 9to5Mac