Úvod Aplikácie Stiahnite si najnovšiu verziu obchodu Google Play Store 3.9.16

Stiahnite si najnovšiu verziu obchodu Google Play Store 3.9.16

1

Spoločnosť Google začala aktualizovať svoj obchod Play Store na verziu 3.9.16, ktorá nadväzuje na verziu 3.8.17, ktorá bola vydaná v auguste. Aj keď postupný update neminie nikoho, stiahnuť si ho môžete u nás už teraz pomocou .APK inštalačného súboru.

Aké novinky aktualizácia prináša? V prvom rade je to možnosť odstrániť aplikácie zo zoznamu „Všetky aplikácie“, ktoré ste si predtým stiahli . Túto zmenu požadovali používatelia už dávnejšie a konečne sme sa dočkali. Samozrejme pri odstraňovaní môžete použiť multi-select dlhým dotykom na ľubovoľnú aplikáciu v zozname a postupne tak odstrániť vami vybrané aplikácie jedným vrzom.

Ďalej, Play Store teraz sleduje vašu polohu v zoznamoch aplikácii a hier, takže keď kliknete z aplikácie späť, zroluje vás do rovnakého miesta v zozname. Taktiež sa zmenila notifikácia o aktualizáciach aplikácii, ale informácie o odstránení bezpečnostnej chyby, o ktorej sme vás informovali včera chýbajú.

  

.APK súbor stiahnete kliknutím na tlačidlo „Stiahnuť“ a nezabudnite, že pre jeho použitie musíte mať v nastaveniach povolenú inštaláciu z neznámych zdrojov.

Stiahnuť
zdroj: androidpolice.com