Úvod Aplikácie Stiahnite si Gmail aplikáciu v novej verzii 4.2!

[Video] Stiahnite si Gmail aplikáciu v novej verzii 4.2!

2

Možno ste zachytili správu, že aplikácia Gmail prináša v novej verzii zaujímavé funkcie ako pinch to zoom alebo swipe to delete/archive. Tieto funkcie vám bližšie ukážeme v našom videu a aj keď tieto novinky neprinášajú revolučnú zmenu, časom zistíte, že bez nich to proste už nebude to pravé orechové. Verzia tejto aplikácie je zatiaľ oficiálne neprístupná ale vy si ju môžete stiahnuť u nás už teraz.

Treba však povedať, že pre inštaláciu novej Gmail aplikácie musíte mať Root oprávnenia na svojom zariadení a ďalej, všetko robíte na vlastné riziko, takže nenesieme žiadnu zodpovednosť za prípadné škody. Nám však všetko funguje tak, ako má.

Pre „kutilov“ popíšeme postup, ako si nový Gmail nainštalovať.

  • Stiahnite si súbor Gmail2.apk z nášho odkazu
  • Spravte zálohu vašeho zariadenia. Pre istotu
  • Pomocou niektorého z Root správcov súborov odstráňte pôvodnú verziu Gmail aplikácie.( Nachádza sa v sekcii / system /Gmail.apk, a taktiež v / data /com.google.android.gm-1.apk.
  • Po odstránení oboch položiek reštartujte zariadenie
  • Teraz jednoducho nainštaluje novú verziu pomocou predtým stiahnutého súboru Gmail2.apk
  • Ak by sa inštalácia nepodarila budete musieť použiť SDK nástroj pre vývojárov. Do priečinku SDK/Platform-tools uložte stiahnutý súbor Gmail2.apk a do ADB konzoly zadajte príkaz ADB install Gmail2.apk.

Ak by sa pri inštalácii vyskytli nejaké problémy alebo by sa vám nová Gmail aplikácia nepodarila nainštalovať, jednoducho obnovte zariadenie z predtým vytvorenej zálohy alebo si pôvodnú Gmail aplikáciu stiahnite štandardne z Play Store.

Taktiež pri niektorých verziách ROM budete musieť odstrániť aj Gmail ODEX súbory. Ešte raz podotýkame, že inštaláciu odporúčame len skúseným používateľom.

Dúfame, že všetko prebehlo hladko a užívate si funkcionalitu novej Gmail aplikáie ešte pred je oficiálnym vydaním.