Úvod Novinky Spoločnosť Alcatel prichádza s tabletom One Touch T10

Spoločnosť Alcatel prichádza s tabletom One Touch T10

0

Spomínate si ešte na mobilné telefóny tohto výrobcu? O spoločnosti Alcatel nebolo dlhšiu dobu nič počuť ale teraz vystrčila rožky s novým tabletom. Momentálny trend veľmi úspešných 7 palcových tabletov s priaznivou cenou v podobe Nexusu 7 alebo Kindle Fire od Amazonu nasleduje množstvo výrobcov a Alcatel nechce zaostávať. Už spomínané tablety ale ponúkajú relatívne vysoký výkon vzhľadom na svoju cenu.

One Touch T10 je vybavený 1GHz singe-core procesorom, 1GB pamäťou RAM a vnútorným úložiskom o veľkosti 4GB, ktoré je ale možné rozšíriť až do 32 GB pomocou pamäťovej karty. 7 palcový displej má rozlíšenie 800×480 a beží na Androide 4.0 Ice Cream Sandwich.

 

 

 

 

 

Cena tohto tabletu je zatiaľ neznáma a tá bude zrejme aj kameňom úrazu. Tablety s podobnou špecifikáciou väčšinou od čínskych výrobcov sa predávajú za sumy niekde okolo 80 až 100 dolárov. Alcatel by musel cenu minimálne dorovnať alebo znížiť aby dosiahol aspoň ako taký úspech. Záujemcovia obzerajúci sa po super lacnom tablete, ktorí sú si vedomí parametrov sa bohate uspokoja s čínskou konkurenciou a nebudú mať dôvod investovať viac peňazí len preto, že to je „Alcatel“.

Nebudeme ale predbiehať a počkáme si na oficiálnu cenotvorbu.

zdroj: androidauthority.com