Úvod Novinky Sníva sa nám alebo je to skutočnosť? Ide o SONY Nexus X?

Sníva sa nám alebo je to skutočnosť? Ide o SONY Nexus X?

1

Viem, že veľa ľudí, tak isto ako ja, by chcelo vidieť nový Nexus, ktorý by vyrobil SONY. Japonská spoločnosť je jedna z mnohých, o ktorých sa pošepkávalo, že by sa mohla stať jednou z výrobcov ďalšieho Nexusu, no zatiaľ sme nemali žiadne uniknuté informácie, ktoré by to potvrdzovali.

Sony Xperia T môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Dnes sa však na internet dostali exkluzívne fotky, ktoré (dúfame) potvrdzujú, že sa môžeme tešiť aj na Sony Xperia Nexus. Na Picasa sa objavilo pár fotiek, na ktorých je podľa všetkého nový Nexus vyrobený SONY. Fotky boli nahrané pod názvom Sony Nexus X. Zariadenie sa podobá na nedávno vydaný model Sony Xperia T a na jednej z fotiek ide jasne vidieť, že na zadnej strane smartphonu má logo Google.

Ďalšia fotka pre zmenu ukazuje predok „Nexus X“, na ktorom beží podľa všetkého Android 4.2 Jelly Bean. Tieto dve fotky na Picasa nahral užívateľ „Mutul Yeter“, no keď sme sa ho snažili vypátrať, tak vysvitlo, že pravdepodobne ide o vymyslené meno.

Sony Xperia S môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>


Je jasné, že takéto fotky sa dajú veľmi rýchlo sfalšovať, no stále dúfame, že to je pravda a že Google sa nakoniec rozhodol spolupracovať s niekoľkými výrobcami naraz.

Čo si myslíte vy? Pozeráme sa na Nexus od Sony?

Zdroj: AndroidAuthority, Xperia Blog