Úvod Novinky Samsung S Pebble: Kompaktný MP3 prehrávač už k dispozícii v J.Kórei

Samsung S Pebble: Kompaktný MP3 prehrávač už k dispozícii v J.Kórei

1

S Pebble je hudobný prehrávač, ktorý je s rozmermi 32.5 x 43.2 x 13.2mm a hmotnosťou 13.7g naozaj kompaktný a ponúka jednoduché ale účelné funkcie so zaujímavou cenou.

Prehrávač podporuje štandardné formáty ako MP3, WMA, OGG a FLAG, disponuje 4 GB internou pamäťou a dokáže vám prehrať 17 hodín hudby bez prerušenia. Na tele prehrávača je klip na prichytenie k oblečeniu vhodný pri behaní, bicyklovaní alebo akejkoľvek inej pohybovej aktivite. Zariadenie nemá Bluetooth ani Wi-Fi, a hudbu do neho prenesiete prostredníctvom microUSB kábla priamo z vášho smartfónu alebo klasicky z počítača.

Prehrávač môžeme ovládať pomocou piatich senzorových tlačidiel a na boku zariadenia je hardvérové tlačidlo zapnutia / vypnutia, tlačidlo opakovania alebo zamiešania skladieb a synchronizačné tlačidlo. V hornej časti je umiestnený 3,5 mm jack, v spodnej nabíjací microUSB konektor.

Na výber máme z dvoch farebných vyhotovení, ktoré poznáme už zo smartfónu Galaxy S3. Mramorová biela alebo metalická modrá. S Pebble sa objavil na trhu v Južnej Kórei za cenu približne 70 dolárov. Či je to veľa alebo málo posúďte sami. Kedy sa zariadenie objaví u nás, nevedno.

zdroj: androidauthority.com,fony.sk