Úvod Piatková porcia Piatková porcia Android aplikácií 6.

Piatková porcia Android aplikácií 6.

0

Piatok + Android aplikácie + AndroidPortal.sk = Piatková porcia Android aplikácií, no tento krát v 6. časti, ktorá dnes obsahuje veľmi zaujímavé tituly s názvom Right Click, pocket.do, Playboard Best App Guide a SAS Survival Guide. Takže nebudem omielať okolo toho a pustím sa rovno do predstavenia jednotlivých appiek. Čítajte ďalej.

Right Click

Radi by ste sa vydali na dráhu profesionálneho fotografa? V tom prípade máme pre vás osobného trénera do vrecka v podobe skvelej Android aplikacie s originálnym názvom Right Click, ktorá vám teoreticky vysvetlí, ako na to. Vy si len vyberiete, akú snímku chcete zhotoviť a aplikácia poradí, načo všetko by ste mali dávať pozor, aby ste spravili naozaj podarenú fotografiu.

[app]com.dialnet.camera[/app]

pocket.do

Používajte smarfón cez internetový prehliadač vo vašom počítači! Stačí nainštalovať Android aplikáciu pocket.do a môžete veselo odosielať alebo prijímať SMSky, aktivovat a používať SPY kameru, zdielať obrázky, alebo uložiť vaše epické správy do večného archívu. Aplikáciu nájdete v Google Play Store k dispozícií zdarma, tak neváhajte a inštalujte.

[app]com.unicorntoast.mrroboto.android[/app]

Playboard Best App Guide

Potrebujete aj osobného poradcu pre hľadanie kvalitných Android aplikácií? Vyskúšajte Playboard Best App Guide, vďaka ktorej objavíte, v obrovskom množstve softvéru ponúkaného v Google Play Store, ten najzaujímavejší materiál. Jednotlivé aplikácie a hry roztriedi podľa vašich požiadaviek a zobrazí výsledky na úvodnej obrazovke aplikácie. Ako filter si môžete vybrať napríklad Hot Games, Hot Apps alebo triediť ešte podrobnejšie podľa žánru alebo zamerania. Android aplikácia Playboard Best App Guide zároveň ponúka aj listovanie medzi jednotlivými appkami pomocou pohybu smartfónu.

[app]playboard.android[/app]

 

SAS Survival Guide

Chcete nahradiť legendárneho Bear Grylls-a? S Android aplikáciou SAS Survival Guide vám nebude siahať ani po päty! Tá ukáže triky a tipy, ako prežiť v divočine, resp. v podmienkach, na ktoré ste určite neni zvyknutí. Aj keď sa za aplikáciu platí, a celkom dosť, skutočný dobrodruh ju určite musí mať! A ak neviete, čo znamená SAS v názve aplikácie, vedzte, že je to skratka najlepšej vojenskej jednotky vo Veľkej Británii, vktorej slúžil aj Bear Grylls.

[app]com.trellisys.sas[/app]

 

Zdroj + foto: Google Play Store