Úvod Novinky Nová európska 4G LTE sieť v UK už aj s cenníkom a...

Nová európska 4G LTE sieť v UK už aj s cenníkom a nebude to lacné

0

Na začiatku septembra ohlásil nový operátor, EverythingEverywhere (spojenie T-Mobile a Orange) prvú 4G LTE sieť v Spojenom kráľovstve. Svoj dlhý názov skrátili na „EE“ a superrýchly mobilný internet sa rozhodli sprístupniť pre 16 miest do konca 2012. Doteraz však nikto nevedel, čo takáto „sranda“ bude stáť.

HTC Desire X môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

V EE sa rozhodli, že ich zákazníci dostanú ku každému balíčku neobmedzené hovory a smsky. Poďme sa však pozrieť, koľko také balíčky stoja.

Ako vidíte, cena za zariadenia sa mení podľa toho aký veľký dátový plán sa rozhodnete zakúpiť. Galaxy Note II môže byť váš len za £29.99 ak si vyberiete 8GB plán.
Na začiatku septembra ohlásil nový operátor, EverythingEverywhere (spojenie T-Mobile a Orange) prvú 4G LTE sieť v Spojenom Kráľovstve.
Ak si zákazníci vyberú paušál s 1GB alebo vyšší, dostanú prístup k ďalšej službe úplne zadarmo. Na výber majú streamovanie hudby z Deezeru úplne zadarmo, dve hry od Gameloft každý mesiac alebo stramovanie TV s prístupom k viac než 20 kanálom.

To však nič nemení na tom, že samotné paušály začínajú na cene £36 (44 Eur/1,100 Kč) a končia na cene £56 (69 Eur/1,709 Kč).

Čo si o 4G LTE sieti myslíte vy? Sú to vyhodené peniaze alebo sa za tak rýchly internet oplatí priplatiť?

Zdroj: Engadget