Úvod Novinky Samsung Nexus 10: Výsledky Benchmarkov

Samsung Nexus 10: Výsledky Benchmarkov

2
Google Nexus 7 môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Vrece s informáciami o Samsung Nexus 10, ktoré unikajú na internet akoby sa roztrhlo. Ešte pred pár dňami sme len špekulovali, že kedy a či vôbec uvidíme Nexus 10, no dnes je ho plný internet. Poznáme jeho špecifikácie, vieme ako vyzerá na fotkách a na videu, no ešte nevieme, aký výkonný je. Exynos 5250 s taktom 1.7GHz, 2GB RAM a hlavne displej s enormným, gigantickým rozlíšením 2560 x 1600. To všetko sú faktory, ktoré budú hrať v benchmarkoch rolu.

Samsung Nexus 10 je výkonnejší než Samsung Galaxy S III

Ako je vidieť na screenshote, Nexus 10 je výkonnejší než Samsung Galaxy S3. Jeho Exynos 5250 s GPU Mali-T604 dokázali prekonať vlajkovú loď Samsungu, čo by nám teda mohlo postačovať na ďalší rok používania.

[youtube]-4zeAyxCmNY[/youtube]

Veľká zajtrajšia udalosť, pri ktorej mal byť tento tablet predstavený však bola zrušená, z dôvodu hurikánu Sandy, ktorý sa rúti na mestá východného pobrežia. Tento tablet by okrem toho, že ide o Nexus nebol ničím výnimočný, dizajnovo taktiež nie je krásavec (môj subjektívny názor), no podľa najnovších správ má byť extrémne tenký. Uvidíme teda, či sa tieto špekulácie naplnia. O ďalších informáciách o Nexus 10 vás budeme priebežne informovať.

Zdroj: Android4Fans