Úvod Novinky Mini súťaž: Vyhrajte Android kľúčenku!

[Poznáme výhercu] Mini súťaž: Vyhrajte Android kľúčenku!

11

Aktualizácia: Súťaž nám už skončila, na Facebooku hlasoval rekordný počet užívateľov, čo nás nesmierne teší! Po prezretí všetkých prihlásených plôch dostala najviac hlasov tá od Alexa D., ktorého sme už kontaktovali pomocou emailu a tak by sme ho poprosili aby sa nám ozval. Všetkým ostatným zúčastneným ďakujeme za účasť, môžete sa tešiť na ďalšie súťaže.

Výherná plocha

Už niekoľko mesiacov so sebou v kufri nosím kľúčenku malého Androida a tak som sa rozhodol, že je čas mu zamávať a odovzdať ho jednému z našich čitateľov. Koniec koncov, som ju nikdy ako kľúčenku nepoužil, takže u mňa stráca využitie, pre ktoré bola vyrobená. Nájdime jej teda nový domov.

Nechceme to veľmi komplikovať, predsa ide len o kľúčenku, takže ju darujeme tomu, kto nám na adresu sutaz@androidportal.sk pošle najkrajší screenshot/fotku svojej plochy. Ako príklad uvádzame ako by mohlo vyzerať prihlásenie do súťaže. Do mailu prosím napíšte aj svoje meno a adresu, aby sme vedeli kam kľúčenku poslať.

Aby ste si nestiahli akúkoľvek plochu z internetu, zašlite nám prosím aj screenshot s počasím, kde bude vyobrazené mesto, kde sa momentálne nachádzate, poprípade iný dôkaz toho, že to je skutočne váš smartphone (v príklade vyššie je v pozadí vyfotený náš web).

V stredu vyberieme 10 najkrajších plôch a o tých sa bude 4 dni hlasovať na našej fanpage.

Držíme vám palce! :)