Úvod Aplikácie Lookout pre Android bol aktualizovaný na verziu 3.0, ktorá prináša nové UI...

Lookout pre Android bol aktualizovaný na verziu 3.0, ktorá prináša nové UI a funkciu Signal Flare

1

Dnes ráno sa na Play Store objavila nová aktualizácia známeho antivírusu pre Android, Lookout. Táto aktualizácia je čo sa týka veľkosti pomerne rozsiahla, prináša totiž veľké zmeny v dizajne a funkcionalite. Lookout sa svojou novou aplikáciou pýši tak ako sa patrí a má sa na čo. Aplikácia vyzerá oveľa čistejšie, prehľadnejšie a profesionálnejšie. Čo sa týka nových funkcií, nezabudli ani na tie.

Najnovšia aktualizácia prináša feed, ktorý je premietaný v reálnom čase a tak budete vedieť ako Vám Lookout momentálne pomáha. Pridaná však bola aj ďalšia funkcia, ktorú nazvali Signal Flare. Táto funkcia by vám mala pomôcť nájsť vaše zariadenie aj pri vybitej baterke. Pred tým než sa zariadenie vybije odošle svoju pozíciu na server, čo zvyšuje pravdepodobnosť nájdenia vášho milovaného telefónu.

[youtube]vdB_QVJNegs[/youtube]

Ak máte radi pocit, že Váš smartphone je chránený akýmsi antivírusom, určite si Lookout nezabudnite stiahnuť alebo aktualizovať. Aby sme zistili koľko ľudí používa antivírus, rozhodli sme sa spraviť anketu. Používate ho? Ak áno, aký?

[app]com.lookout[/app]

[poll id=“48″]