Úvod Výrobcovia HTC HTC J Butterfly: Dychberúci 5 palcový, 1080p displej, svetové špecifikácie

HTC J Butterfly: Dychberúci 5 palcový, 1080p displej, svetové špecifikácie

8

Takže špekulácie boli nakoniec pravdivé. HTC pracovalo na smartphone s 1080p displejom a redaktori z The Verge odleteli až do Tokya aby sa s ním mohli pohrať. Ide o HTC J Butterfly a v Japonsku by svoj debut mal zažiť už v Decembri. Po vzore HTC J, aj HTC J Butterfly používa podobnú čierno-červenú schému, ktorá je veľmi podná schéme z HTC Rhyme. Nový smartphone už však beží na Android 4.1 Jelly Bean (ASUS sa môže učiť). Vo vnútri smartphonu nájdeme 1.5GHz procesor Snapdragon S4 Pro APQ8064 (rovnaký ako LG Nexus 4), 2GB RAM a 8MPx fotoaparát.

HTC One X môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Najväčšou atrakciou je však jeho majestátny 5 palcový full HD Super LCD 3 displej. Super LCD 2 displej, ktorý má vlajková loď HTC One X je subjektívne ten najlepší displej, aký si dnes môžete kúpiť a teraz má skutočného nástupcu. Reprodukcia farieb je úžasná, 440ppi je prekrásne. V rukách ani necítite, že by ste držali 5 palcový smartphone. HTC J Butterfly je hrubý len 9.1mm a jeho tenký rámik z neho robí veľmi pohodlné zariadenie. Nový full HD smartphone od HTC prichádza len s 2,020mAh baterkou a aj keď kapacitou predbehla veľa konkurencie, bude nás zaujímať ako si poradí s full HD displejom.

Zatiaľ čo tento model je len pre japonský trh a do Európy sa určite nedostane, zástupcovia HTC redaktorom The Verge povedali, že displej ako tento sa dostane aj do ďalších zariadení a ak to znamená, že bude minimálne tak kvalitný ako v HTC J Butterfly, máme sa na čo tešiť.

Galéria

[nggallery id=154]

Zdroj: The Verge