Úvod Novinky Android Google oznámil aktualizáciu na Android 4.1.2, začal ju rozposielať na AOSP

[Aktualizované] Google oznámil aktualizáciu na Android 4.1.2, začal ju rozposielať na AOSP

6

Hlavný šéf rozposielania aktualizácií (taká funkcia naozaj existuje) Jean-Baptiste Queru práve oznámil, že pre AOSP (Android Open Source Project) rozposielajú aktualizáciu na verziu 4.1.2.

Táto aktualizácia je podľa slov Google len minoritným updatom s číslom JZO54K a tagom android-4.1.2_r1. Zatiaľ nevieme aké zmeny prináša aktualizácia na Android 4.1.2, no hneď ako to zistíme vám dáme vedieť.
[show_hide title=“Tu je celá správa“]
We’re releasing Android 4.1.2 to AOSP today, which is a minor update on top of 4.1.1.

As a note to maintainers of community builds running on Nexus 7: please update to 4.1.2 at the first opportunity. Future variants of the grouper hardware will have a minor change in one of the components (the power management chip) that will not be compatible with 4.1.1.

The build number is JZO54K, and the tag is android-4.1.2_r1.

Enjoy,

Conley and JBQ

Jean-Baptiste M. „JBQ“ Queru

Technical Lead, Android Open Source Project, Google.

[/show_hide]

Poľa všetkého je táto aktualizácia už dostupná pre zariadenia Nexus 7. Server AndroidPolice sa znovu vnoril do ich nikdy nekončiacich logov a dokázali zistiť, že nasledovné zariadenia taktiež používali Android 4.1.2.

Aktualizácia: Takže tu máme prvý screenshot z aktualizácie Nexus 7. Tak ako sme pri aktualizáciách zvyknutí, vylepšený by mal byť výkon a stabilita. Odstránených malo byť pár chýb.
Aktualizácia 2: Jednu zmenu sme už objavili, ide o landscape zobrazenie homescreenu! Konečne.