Úvod Výrobcovia HTC Galaxy Nexus dostane mladších bratov, znamená to, že príde viac Nexusov?

Galaxy Nexus dostane mladších bratov, znamená to, že príde viac Nexusov?

0

Google naplánoval tlačovú konferenciu na 29. októbra, kde pravdepodobne predstaví LG Nexus 4 a Android 4.2, ďalšiu väčšiu aktualizáciu Androidu.

Samsung i9250 Galaxy Nexus môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Situácia okolo Nexusov je však tento rok komplikovanejšia. Niekoľko týždňov nás totiž obklopujú špekulácie o niekoľkých Nexusoch. Prvé dohady hovorili o Galaxy Nexus 2 a HTC Nexus 5, no nakoniec sa ukázalo, že Galaxy Nexus 2 je vlastne Galaxy Premier a HTC Nexus 5 je HTC J Butterfly. Okrem toho sa medzi výrobcov Nexus chce zaradiť aj Sony, tak ako to vlastne celé je?

Všetky uniknuté informácie však naďalej pokračovali v odhaľovaní LG Nexus 4. Dnes sa však na Google+ stránke Galaxy Nexusu objavil zaujímavý status.

October 29th. The game is on ladies and gentlemen.

Happy birthday +Galaxy Nexus, you were born one year ago, on October 19th. Soon you are going to meet your younger brother(s) ;)

Je toto neoficiálne potvrdenie toho, že 29. októbra uvidíme viac než jeden Nexus? Veľmi sa o toto vyjadrenie nechceme opierať, keďže koniec koncov nejde o stránku, ktorá je oficiálne potvrdená Google.

To však nemení nič na fakte, že stále dúfame, že sa tak o dva týždne stane a že uvidíme Nexusy od niekoľkých výrobcov. Pripravte sa na viac a viac uniknutých informácií!

Zdroj: AndroidAuthority, Google+