Úvod Novinky Android Android 4.2: Nová galéria a viac používateľských účtov!

[Foto] Android 4.2: Nová galéria a viac používateľských účtov!

4

Ak sa tak isto neviete dočkať nového Nexus smartfónu, ktorý bude predstavený 29. októbra a zaujíma vás, aký Android nás v ňom čaká a aké vylepšenia prinesie, vieme vám dať malú náplasť „informácii“.

Ľudia zo serveru AndroidPolice.com sa nejakým záhadným spôsobom dostali k mesiac starej ROM z LG zariadenia. Na tom by nebolo nič zaujímavé, ale jednalo sa o Android vo verzii 4.2. Stále by sa malo jednať o Jelly Bean, no vo vylepšenej forme. Samozrejme ROM v konečnej podobe, v ktorej a objaví v novom Nexuse a následne určite aj v ďalších zariadeniach, môže vyzerať trošku inak.

V novom Androide 4.2 bola použitá modifikovaná galéria, ktorá nesie viac spoločných znakov s ostatnými Google aplikáciami ako Google+ alebo Youtube. Páči sa nám, že Google chce svoje software produkty zjednotiť v jednom dizajnovom a funkčnom looku.

  

Ďalej sa môžeme tešiť na funkciu, ktorú mnoho používateľov žiadalo a privítali by ju. V zariadení s Androidom 4.2 sa dokážete prihlásiť do viacerých používateľských účtov. Skvelé napríklad pri tablete, ktorý koluje po každom členovi domácnosti alebo takisto môže mať svoj účet vaše dieťa, ktorý ako vy, rodič dokážete pomocou nástrojov rodičovskej kontroly dostatočne obmedziť.

V prípade odhalenia ďalších noviniek o Androide 4.2 vás budeme informovať a článok aktualizovať.

zdroj: androidpolice.com