Úvod Novinky BLESKmobil: Nový český operátor

BLESKmobil: Nový český operátor

2

Redaktori českej dotekománie upozornili na tlačovú konferenciu nového českého operátora BLESKmobil, ktorý začne svoju prevádzku už budúcu stredu, t.j. 7 novembra. Novovzniknutý operátor bude mať svoje služby zamerané hlavne na volania, no nezabudol ani na ostatné, ako napríklad mobilný internet.

Na internete sa objavil aj cenník, ktorý prezrádza jeho zameranie. Operátor BLESKmobil si bude účtovať za minútu hovoru 2,5 Kč, pričom sekundové účtovanie bude spustené po prvej prevolanej minúte. Čo sa týka SMSiek, tam sa žiaden zázrak nekoná, pohybovať sa budú na hranici 1,50 Kč.

Najväčšie sklamanie však prišlo s ohlásením ich dátových služieb. Mobilný internet bude dostupný v niekoľkých variantách, no ani jedna z nich nie je lákavá. Najvyšší dátový balíček sa pohybuje vo výške 100 MB za 100 Kč mesačne. Ak Vás táto ponuka neláka, aktivovať si môžete denný balíček, za ktorý zaplatíte 20 Kč s limitom 50MB.

Dobíjať kredit si budete pomocou 250 Kč kupónov v českých pobočkách Sazky a čoskoro aj na pobočkách Českej Pošty.

Čo hovoríte na ponuku nového českého operátora? Pre používateľov smartphonov, ktorí potrebujú prístup na internet každý deň by sme si ponuku predstavovali úplne inak.

Zdroj: Dotekománia, BLESKmobil