Úvod Výrobcovia Asus ASUS sprístupnil videá, ktoré nám pripomínajú aký intuitívny je nový PadFone 2

ASUS sprístupnil videá, ktoré nám pripomínajú aký intuitívny je nový PadFone 2

0

Dnes sme boli svedkami toho, ako ASUS predstavil svoju dvojročnú prácu zdokonaľovania, zlyhania a znovu-nabrania toho správneho kurzu. Predstavili ASUS PadFone 2, revolučné spojenie smartphonu a tabletu.

Spolu s predstavením sprístupnili videá, v ktorých nám bližšie predstavujú výsledok svojej tvrdej práce. Prvým videom je 32 sekundový spot, v ktorom je vidieť aký elegantný je nový PadFone. Druhé video je príbeh z vývoja. Snaží sa nám vysvetliť aké jednoduché a bez námahy je používanie nového PadFone 2. Používanie, ktoré nevyžaduje premýšľanie aby ste ho pochopili. Vysvetlí nám nový systém, ktorý drží smartphone v PadStation. Tímu vývojárov trvalo 2 roky, kým ho vylepšili.

Tretie video je demo, ktoré trvá minútu a 36 sekúnd a objasňuje hlavné body, kvôli ktorým by ste si ho mali kúpiť.

ASUS nazval svoj nový produkt „intuitívnym“ a teda sa vydal cestou, ktorou sa vydal Apple, Samsung a HTC. Je to cesta, v ktorej sa snažia zvýrazniť fakt, že je to zariadenie, ktoré je určené pre ľudí a nie pre roboty. Bežný spotrebiteľ nebude zaujatý faktom, že v ňom tiká najnovší Snapdragon a ani tým, že strávili 2 roky výskumom a vývojom nového „zasúvacieho mechanizmu“ a neustálym vylepšovaním displeja a ďalších súčastiek.

Dajte nám vedieť, čo si o novom PadFone myslíte, je to veľmi špecifický produkt, ktorý pri cenovke od 799 nie je najlacnejší a neosloví všetkých ľudí. Narozdiel od väčšiny produktov však na každom z nás zanechá nejaký dojem, či už pozitívny alebo negatívny. Aký je ten váš?

[youtube]04qO2XZ3UMc[/youtube]

[youtube]yjaZRKdyl4s[/youtube]

[youtube]DjpACIJkpQo[/youtube]