Úvod Výrobcovia Asus ASUS Padfone 2 bude predstavený naživo cez YouTube. Predávať sa začne možno...

ASUS Padfone 2 bude predstavený naživo cez YouTube. Predávať sa začne možno už v Októbri

0

ASUS s ich prvou verziou Padfonu, (stylus v smartphone v tablete) netrafil do čierneho, no toto zariadenie očarovalo nejedného fanúšika IT, hlavne vďaka jeho všestrannosti a premyslenému dizajnu. Ak by som chcel vidieť jedno zariadenie, ktoré by malo v najbližších mesiacoch uspieť, chcel by som aby to bol práve PadFone 2. Je to zariadenie, ktoré prináša najrevolučnejší koncept a vidieť ho dostupné po všetkých e-shopoch za výhodnú cenu by bol sen nejedného fanúšika Android zariadení.

Čo sa týka špecifikácií, tam vám veľa nevieme potvrdiť, mali sme tu už niekoľko špekulácií, no zatiaľ nič oficiálne. Na Padfone sa však stále tešíme ako malé deti.

Prvá novinka sa týka samotného predstavenia, ktoré sa bude diať v Taliansku, presnejšie v Miláne a to už 16. Októbra o 11:00 CET. Čo je na tomto výborné je fakt, že celé sa to bude streamovať cez YouTube, čo znamená, že pozrieť si to bude môcť celý svet. Dúfame, že ASUS CEO Jonney Shih spraví takú show akú spravil pri predstavení prvého Padfonu. Veď sa pozrite sami, stojí to za to.

[youtube]Z2ANnpHnUrc[/youtube]

Ďalšou skvelou novinkou je informácia, ktorú zverejnil ASUS Taliansko. Ide totiž o to, že ASUS Padfone 2 by mal byť dostupný okamžite po predstavení. To by malo znamenať, že samotné rozposielanie nového Padfonu by mohlo začať už na konci Októbra, no takýchto sľubov sme tu mali za dva vrecia, takže si počkáme ako to v skutočnosti bude.

Poslednou novinkou je obrázok, ktorý nás pozýva na živý prenos z predstavenia. Vďaka nemu môžeme o zistiť pár informácií o novej Padfone stanici. Už dlho sme tušili, že ASUS trochu pozmení dizajn svojho prvého Padfonu a vyzerá to tak, že sme sa nemýlili, keďže novinka vyzerá oveľa elegantnejšie a upravenejšie.

Či budeme šetriť na nový Padfone 2 sa dozvieme už o 6 dní. Tešíte sa aspoň tak ako my? Zažijeme konečne revolúciu v používaní tabletov a smartphonov alebo pôjde len o ďalší zmarený pokus ASUSu?

Zdroje: Notebook Italia, AndroidAuthority