Úvod Novinky Samsung potvrdil Galaxy S3 Mini. Predstavený bude už zajtra!

[Aktuálne] Samsung potvrdil Galaxy S3 Mini. Predstavený bude už zajtra!

2

Špekulácie, o ktorých sme vás informovali, a ktoré sa týkali predstavenia menšej verzie najúspešnejšieho Android smartfónu kórejského výrobcu sa potvrdili. Na tlačovej konferencii JK Shin dnes ráno oznámil, že zajtra, 11. októbra bude predstavené zariadenie Samsung Galaxy S3 Mini. Isté sú zatiaľ len dve veci, a to, že Galaxy S3 bude mať 4 palcový displej, a že sa predstavenie bude odohrávať v Nemecku.

Samsung i9300 Galaxy S III 16GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Podľa istého nemeckého blogu sa však objavili uniknuté informácie z tlačovej správy, ktoré hovoria o 1GHz dual-core procesore spolu s 1GB RAM, 16GB úložného priestoru a microSD slotu. Fotoaparát bude podľa všetkého 5 megapixelový a batéria bude mať kapacitu 1500 mAh..

Zajtra sa však dozvieme všetky detaily špecifikácie ako aj software výbavy oficiálne. Android vo verzii 4.1 JB a TouchWiz Nature je viac menej istota a tak isto dizajn bude totožný so svojím väčším bratom.

Graf ceny produktu Samsung i9300 Galaxy S III 16GB poskytuje server Heureka.sk

Táto informácia určite poteší množstvo záujemcov, ktorý sa smartfónu Galaxy S3 vyhli len kvôli tomu, že na ich pomery bol až veľmi veľký. Predsa len 4,8 palcový displej a k tomu prislúchajúca veľkosť zariadenia môže robiť niektorým jedincom problémy.

Predbežná cena? 399 €

zdroj: talkandroid.com