Úvod Smartphony Aktualizácie Samsung pokračuje v aktualizovaní Samsungu Galaxy S III

[Aktualizované] Samsung pokračuje v aktualizovaní Samsungu Galaxy S III

6

22.10.2012 Dnes, v skorých ranných hodinách potvrdili nemecký používatelia zariadenia Samsung Galaxy S III prebiehajúcu aktualizáciu na najnovší Android 4.1 Jelly Bean. Konkrétne sa jedná o reakcie zo strany operátora Vodafone a o firmware I9300XXDLIH, ktorý je distribuovaný aj po ostatných krajinách Európy. Tieto správy naznačujú, že sme opäť bližšie k aktualizácii aj u nás na Slovensku a v Čechách. Priebeh update-u sledujeme a článok budeme priebežne aktualizovať.

18.10.2012 Jelly Bean pre Galaxy S III sa v Európe pomaly ale isto začína rozmnožovať, po tom ako zažil debut v Poľsku, Švédsku, Francúzsku, Španielsku, Rumunsku a Rakúsku sa dnes objavil aj v Taliansku (H3G), Veľkej Británii (H3G), Švajčiarsku (Swisscom) a Írsku (Three). Podľa zistenia redaktorov AndroidPolice sú H3G a Three súčasťou jednej veľkej spoločnosti pod názvom Hutchinson Whampoa, čo znamená, že pravdepodobne ide o synchronizovanú aktualizáciu jednej spoločnosti.

Čo je však zaujímavé je fakt, že aktualizácia, ktorú dostali zariadenia operátorov vlastnených spoločnosťou Hutchinson je novšia verzia tej, ktorá bola rozposielaná doteraz. Už sa teda nejednalo o I9300XXDLIH z 28. septembra ale o I9300XXDLJ1 z 8. októbra. Ak bývate v jednej z týchto krajín, skontrolujte si zariadenie, či ste nedostali aktualizáciu. Ak ste ju nedostali, tak pripojte svoje zariadenie na Kies a dajte vyhľadať aktualizáciu. Ak nezaberie ani to, môžete si vyskúšať stiahnuť plné ROM zo SamMobile alebo Samsung-Updates.

Zdroj: AndroidPolice