Úvod Novinky Sony už pomaly, ale isto, pracuje na novej vlajkovej lodi

[Aktualizované] Sony už pomaly, ale isto, pracuje na novej vlajkovej lodi

3

11.10.2012 Nedávno sme Vám priniesli informácie, ktoré si môžete prečítať nižšie, že Sony nezaháľa a pracuje na novo vrcholovom zariadení série Xperia. Dnes sme sa dozvedeli ďalšie novinky, ktoré sú sammozrejme neoficiálne a pochádzajú zo zdroja, ktorým je člen eSATA fóra. Xperia s kódovým označením Odin by mala mať 5 palcový BRAVIA Engine displej s rozlíšením 1080p, quad-core procesor Snapdragon S4 Pro a 2GB pamäte RAM. Uvidíme čo nové sa dozvieme, každopádne nová Xperia začína byť zaujímavá.

9.10.2012 Sony Xperia T je model, ktorý bol pred pár týždňami predstavený na čele najnovšej série Xperia a okrem toho je spájaný s najnovšou „bondovkou“ Skyfall, čo ho ešte viac vnáša do povedomia ľudí.

Spoločnosť Sony Mobile si však nevydýchla a opäť pomaly pracuje na novej vlajkovej lodi, ktorej sa však dočkáme až za niekoľko mesiacov. Interné kódové označenie tohto modelu je Odin a poznáme aj jeho sériové čísla, ktoré sú C6502, C6503 a C6506. Koncové rozdielne znaky pravdepodobne určujú regionálne prispôsobenie napr. pre americký alebo európsky trh.

Hardware špecifikácia je neznáma, ale software v podobe Androidu 4.1.1 Jelly Bean je tutovka. Ako bude nová Xperia vyzerať? Odpovedať na túto otázku musí vaša fantázia, ale určite bude zariadenie dizajnovo vynikať tak ako všetky Xperie doteraz. Pozrite si pár obrázkov Sony Xperia konceptov. Kto vie. Možno sa dizajnéri niektorými budú inšpirovať.

 

zdroj: talkandroid.com