Úvod Aplikácie Vývojár DeskSMS vypustil TabletSMS, umožňuje posielanie smsiek priamo z vášho tabletu

Vývojár DeskSMS vypustil TabletSMS, umožňuje posielanie smsiek priamo z vášho tabletu

0

Ak by sme túto aplikáciu videli skôr, tak by sme ju zaradili do našej piatkovej porcie android aplikácií. Mohli sme týždeň počkať, no podľa toho koľko slávy a chvály dostala aplikácia DeskSMS by to voči vám nebolo fér.

Ak ste o DeskSMS doteraz nepočuli, tak tu je v skratke o čo ide: táto aplikácia vám umožní posielať a dostávať smsky cez Gmail, Google Talk alebo cez Chrome extension. Osobne sa mi viac páči AirDroid, kvôli jeho ďalšej funkcionalite, no pre tých, ktorí chcú len smsky je DeskSMS to správne riešenie.

DeskSMS (a AirDroid) však mali jednu chybu. Teoreticky bolo možné posielať smsky aj cez váš tablet, tak isto ako cez vaše PC, no celý zážitok nebol ideálny. To je presne miesto, od ktorého to preberie TabletSMS, s pekným užívateľským rozhraním a zážitkom z písania sms, ktorý vás dokáže presvedčiť o tom, že váš tablet s takouto funkcionalitou prišiel priamo z výrobnej linky. Toto je výborná aplikácia pre tých, ktorí väčšinu svojho času trávia na zariadeniach s väčším displejom. Funguje to výborne a automaticky som si ho zaradil do svojho zoznamu aplikácií bez ktorých sa už nezaobídem.

[app]com.koushikdutta.desktopsms[/app]

[app]com.koushikdutta.tabletsms[/app]

Zdroj: Google Play via AndroidPolice