Úvod Aplikácie Upravená kalkulačka s rozšírenými možnosťami v Play Store. Používať ju bude nový...

Upravená kalkulačka s rozšírenými možnosťami v Play Store. Používať ju bude nový CM10

0

Kalkulačka. Taká banálna súčasť vášho smartphonu, že väčšina z nás si ju pravdepodobne ani nevšimla. Zatiaľ čo ju môžeme použiť na jednoduché výpočty, veľa krát by sa nám hodili aj rozšírené možnosti.

Vývojár pod prezývkou Xlythe základnú verziu kalkulačky trochu vylepšil. Upravil ju tak, že v nej momentálne nájdete rozšírené možnosti, ktoré uľahčia život nejednému človeku.

Plný zoznam nových funkcií nájdete priamo v Play Store, no už z prvého pohľadu na screenshoty vám musí byť jasné, že je oveľa lepšia, než tá s ktorou prišiel váš smartphone.

  

Okrem toho, že je plná nových funkcií je aj open source. Ak si ju chcete upraviť podľa seba, tak si stiahnite jej kód. Jej vývojár ju poslal vývojárom CyanogenMod a čoskoro by sa mala stať súčasťou CM ako jeho základná kalkulačka.

Mal by som však spomenúť, že táto verzia je založená na kalkulačke z Android 4.0 ICS/Android 4.1 Jelly Bean, takže nebude fungovať na zariadeniach, ktoré tieto verzie nemajú. Ak ich však máte, tak začnite inštalovať, nainštaluje sa popri vašej základnej kalkulačke, takže sa nemusíte ničoho báť.

[app]com.android2.calculator3[/app]