Úvod Aplikácie Tip na aplikáciu: Maturita SK

Tip na aplikáciu: Maturita SK

0

V obchode Google Play Store môžete nájsť skvelú aplikáciu z dielne slovenského vývojára Jána Turskyho, ktorá je zameraná na Maturitné skúšky na Slovensku. V tejto bezplatnej aplikácii nájdete 22 okruhov, 620 tém a otázok, viac než 160 000 slov. Už nebudete potrebovať knihy na každý predmet, z ktorého pôjdete maturovať. Už si nebudete musieť písať poznámky o každej téme, ktorá Vás bude čakať na maturite. Táto aplikácia obsahuje 30 najčastejších otázok z maturitných predmetov.

 

Predmety: anglický jazyk, biológia, čitateľský denník, chémia, dejepis, ekonómia, evanjelické a. v. náboženstvo, filozofia, fyzika, geografia, informatika, manažment, matematika, nemecký jazyk, náuka o spoločnosti, pedagogika, právo, psychológia, slovenský jazyk a literatúra, španielsky jazyk, umenie a kultúra.

V nastaveniach si môžete zvoliť farbu textu a pozadia (len po 2.3.6), fullscreen, názov témy, animácie atď, podpora multitouch zoomovanie atď.

Jednoduchý dizajn, potrebné informácie a to všetko zabalené v minimálnej veľkosti, aplikácia sa nainštaluje automaticky na kartu (len od verzie 2.2).

Upozornenie: Uvedené údaje v aplikácií sú len informačné. Používateľ by mal brať túto aplikáciu len ako zdroj informácií, nemal by sa len z nej pripravovať na maturitu.

AUTORSKÉ PRÁVA
Materiály v tejto aplikácií sú majetkom študentského portálu Zones.sk a ich používanie je povolené bez obmedzení iba na osobné účely a akékoľvek verejné publikovanie je bez predchádzajúceho písomného súhlasu od Zones.sk zakázané. Prevádzkovateľ portálu nezodpovedá za obsah materiálov.

[app]tursky.jan.maturita[/app]