Úvod Neprehliadnite vlavo Samsung a Orange otvorili spoločnú predajňu. Môžete vyhrať LED televízor od Samsungu

Samsung a Orange otvorili spoločnú predajňu. Môžete vyhrať LED televízor od Samsungu

0

To, že Samsung je celosvetový gigant vieme všetci. Rozmáhať sa začal aj na Slovensku kde v spolupráci s Orange Slovensko otvoril prvú spoločnú predajňu. O čo však ide? Na jednej pobočke si budete môcť zakúpiť zariadenia Samsung a zároveň ich prepojiť so službami od Orange. Koncept Shop-in-Shop je v západnych štátoch veľmi populárny a preto sa ho spoločnosť rozhodla zaviesť aj na Slovensku.

Otvorená je zatiaľ len jedna pobočka a to v Eurovei v Bratislave (Pribinova 8). Samsung v spolupráci s Orangeom usporiadal súťaž o jeden LED televízor Samsung UE55ES8000. Stačí si len v období od 6. až 30. Septembra kúpiť telefón alebo tablet značky Samsung a automaticky budete zaradený do žrebovania.

Vzhľadom na dobré skúsenosti s týmto konceptom v zahraničí sme sa ho v spolupráci so spoločnosťou Orange rozhodli priniesť aj na Slovensko. Verím, že týmto spôsobom budeme k zákazníkovi ešte bližšie a uľahčíme mu výber zariadenia, ktoré je pre neho najvhodnejšie,“ uviedol Peter Tvrdoň, riaditeľ slovenskej pobočky Samsung Electronics Czech and Slovak.

Ak si v novej predajni kúpite medzi 6. a 30. Septembrom nový Samsung tablet alebo Smartphone, budete zaradení do žrebovania o tento televízor.

Graf ceny produktu Samsung UE55ES8000 poskytuje server Heureka.sk

Samsung je na slovenskom trhu už niekoľko rokov a stal sa silným partnerom našej spoločnosti. Sme preto veľmi radi, že sa nám podarilo vytvoriť spoločný priestor, kde majú naši zákazníci možnosť vybrať si z produktov spoločnosti Samsung a našich služieb zároveň,“ uviedla Zuzana Nemečková, obchodná riaditeľka zo spoločnosti Orange Slovensko.

Aby toho nebolo málo, tak Samsung a Orange plánujú spustenie ďalších predajní, no dátum zatiaľ nikto nevie. Kto sa pôjde do tejto pobočky pozrieť? Plánujete si tam niečo kúpiť?

Zdroj: Samsung