Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 4.

Piatková porcia Android aplikácií 4.

0

Aj keď oneskorene, piatková pravidelná porcia zaujímavých Android aplikácií je opäť tu. V štvrtom pokračovaní vám AndroidPortál.sk prináša tipy na aplikácie pod názvom CloudMagic, IntelliScreen, fotodanz, Battery Doctor a PhotoChron. Dúfame teda, že si medzi nimi nájdete takú, ktorá vám padne vhod.

Všetky tipy sú samozrejme na free Android aplikácie.

CloudMagic

Máte veľa účtov v rôznych službách? Vlastníte Gmail, Facebook, Twitter, Dropbox, Evernote, Box alebo iný užívateľský účet a potrebujete občas na niektorom niečo rýchlo nájsť? Nemusíte sa už do každej služby zdĺhavo prihlasovať, stačí len nainštalovať CloudMagic, prihlásiť všetky vaše účty, ktoré su podporované a môžete začať veselo vyhľadávať prostredníctvom tejto Android aplikácie vo všetkých prihlásených účtoch to, čo potrebujete.

[app]com.cloudmagic.android[/app]

IntelliScreen

Android aplikácia IntelliScreen, ako je už zrejmé z názvu, umožňuje manažovať zapnutie displeja zariadenia. Môžete si napríklad určiť polohu smartfónu, v ktorej bude displej neustále zapnutý. Takže ak vlastníte veľké android zariadenie a často na ňom surfujete na webe, v nastaveniach IntelliScreen len zadefinujete polohu, ktorá vám najviac vyhovuje pre surfovanie a nemusíte sa pri čítaní už obávať nečakaného vypnutia displeja.

[app]eu.pyrobytestudio.intelliscreen.full[/app]

fotodanz

Vytvorte si animované gif-ko. Pomocou Android aplikácie fotodanz a fotoaparátu si spravte krátky foto-záznam s pohybom, niektorú časť tohto záznamu následne označte a jednoducho označenú časť, kliknutím na jedno tlačidlo, animujte! Okrem skvelého nápadu vložili vývojári do svojho diela aj pekné užívateľské prostredie. V Google Play Store je fotodanz k dispozícií zdarma, tak neváhajte, animujte a zdielajte s vašimi priateľmi na sociálnych sieťach.

[app]com.application.fotodanz[/app]

Battery Doctor

Potrebujete pomocníka pre údržbu batérie zariadenia? Chcete podrobné informácie o množstve nabitej energie v batérii, koľko sa bude batéria ešte nabíjať, alebo sa chcete len informovať prostredníctvom prehľadného kalendára, kedy a ako dlho ste batériu nabíjali? V tom prípade si určite nainštalujte Android aplikáciu Battery Doctor, ktorá vám toho ponúkne ešte oveľa viac.

[app]com.ijinshan.kbatterydoctor_en[/app]

PhotoChron

Vytvorte si pomocou aplikácie PhotoChron kolekciu fotografií vašej tváre, pričom si každú fotografiu vyhotovíte v určitom časovom úseku. Môžete sa odfotiť raz týždenne alebo mesačne, následne sa pozrieť na vaše fotografie zoradené, podľa dátumu a času, vedľa seba a všimnúť si zmeny, ktoré sa za daný časový interval na vás uskutočnili.

[app]com.photochron[/app]

Zdroj + foto: androidandme.com, Google Play Store