Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 3.

Piatková porcia Android aplikácií 3.

0

Tak, ďalší týždeň máme úspešne za sebou a je tu opäť piatková porcia zaujímavých aplikácií pre vaše Android zariadenia. Všetky aplikácie uvedené v článku (Sonar: Frineds Nearby, Omega StatusBar, Transparent clock and weather, All Clear) sú zdarma a zároven im nechýba ani pekné grafické spracovanie, či dobrá využiteľnosť. Stačí si už len vybrať podľa chuti.

A nezabúdajte, ak máte dobrý tip, dajte nám o ňom vedieť prostredníctvom tohto formuláru.

Sonar: Friends Nearby

Nájdite priateľov a „rovnako-mysliacich“ ľudí okolo vás. Sonar je výbornou aplikáciou ako byť v kontakte s najbližšími. Vďaka optimalizovanému algoritmu od vývojárov nemusíte mať strach o batériu Android smartfónu, ktorej energiu by bežné lokalizačné služby pri dlhšom používaní rýchlo spotrebovali.

[app]me.sonar.android[/app]

 

Omega StatusBar

Omrzela vás základná notifikáčná lišta? Upravte si ju podľa svojich predstáv! Android aplikácia Omega StatusBar umožní po jej inštalácií jednoducho meniť dizajn, či rozloženie notifikačnej lišty v smartfóne.

[app]com.calsto.omega.statusbar[/app]

 

Transparent clock and weather

Ďalša aplikácia s widgetom počasia a hodín pre Android zariadenia, ktorú je možné prispôsobiť požiavkám aj toho najnáročnejšieho „geeka“. K dispozícií je na výber zopár pripravených štýlov, no ak nestačí, vývojár sľúbuje do budúcnosti pribudnutie ďalších do série.

[app]com.droid27.transparentclockweather[/app]

 

All Clear

Máte spomalené Android zariadenie? Vyčistite si ho pomocou aplikácie All Clear, pre ktorú to nebude vôbec žiadný problém. Stačí si len vybrať, čo „zbytočné“ chcete konkrétne odstrániť (história, cache, pozostatky z aplikácií, záznamy), spraviť zopár dotykov prstom po displeji a je po problémoch.

[app]com.tacotynj.tool.allclear.activity[/app]