Úvod Výrobcovia LG Objavilo sa nové promo video na LG Optimus G: Máme sa pripraviť...

Objavilo sa nové promo video na LG Optimus G: Máme sa pripraviť na najlepší fotoaparát v smartphone

0

LG pokračuje v jeho snahe ohúriť svet pred predstavením svojho najnovšieho superphonu, novým promo videom. Tento krát si na paškál zobrali jeho fotoaparát, s niekoľkými veľmi odvážnymi tvrdeniami.

Sľúbili nám 13 MPx zadný fotoaparát, aj keď na niektorých trhoch to znížia na 8 MPx, s najlepšou kvalitou fotiek spomedzi smartphonov. LG Innotek vyvinul nový ultra tenký modul, ktorý v sebe nesie jeden z najväčšieho počtu pixelov. Ako sme však spomenuli niekoľko krát, číslo pixelov nie je dôležité, ide o celkovú kvalitu fotiek.

[youtube]71Bh_OZZBUA[/youtube]

Z videa srší dôraz na najnovšiu technológiu, ktorá bola použitá na výrobu novej vlajkovej lode LG. Kórejský výrobca však kvôli svojmu dominantnému fotoaparátu nezhoršil celkový dizajn smartphonu, naopak, úplne zmenil dizajn fotoaparátu, ktorý je teraz oveľa tenší.

Okrem toho vo videu spomenul softwarové funkcie ako „time machine camera“, „smart shutter“ a „voice activated shooting“. Celkovo to vyzerá tak, že LG Optimus G bude skutočne výborné a premyslené Android zariadenie a čím viac o ňom vieme, tým viac si ho chceme vyskúšať. Či LG splní očakávania tisícok ľudí, to sa dozvieme hneď po tom, ako ho predstaví.

Zdroj: AndroidCentral