Úvod Novinky Používate váš Android tablet pre zvýšenie produktivity?

[Diskusia] Používate váš Android tablet pre zvýšenie produktivity?

1

Android tablety sa tešia z veľkej popularity už aj na Slovensku a v Česku. Čoraz viac mobilných operátorov ich zaraďuje do svojej ponuky so špeciálnymi dátovými balíčkami, a čoraz viac užívateľov sa stretáva s pojmom tablet. Dokonca sú medzi nami aj ľudia, ktorí používajú svoj vlastný, alebo dostali pracovný Android tablet pre zvýšenie efektivity ich práce.

S narastajúcim počtom kvalitných Android aplikácií v Google Play Store, sa zvyšujú aj možnosti pre užívateľov, ako použiť ich tablet, resp. ho zakomponovať do „pracovného náradia“.

Osobne používam môj tabletfón Samsung Galaxy Note s aplikáciami Mindjet, Gmail, S Kalendár, Evernote a WordPress pre zvyšovanie produktivity v rámci môjho zamestnania inžiniera kvality, hobby redaktora AndroidPortálu a administrácie mojej web stránky pre manažérov kvality. Kombinácia väčšieho Android smartfónu a spomenutých aplikácií mi uľahčuje vykonávanie činností, ako napríklad písanie/čítanie mailov, editácia web stránok, organizácia pracovného času a zaznamenávanie udalosti, brainstorming alebo tvorba/riadenie projektov, v „teréne“ a na cestách. Nie som tak odkázaný na vyťahovanie notebooku, hľadanie vhodného miesta na jeho uloženie, či hľadanie elektrického napájania.

 

Android tablet s aplikáciami od Adobe vie tiež určite využiť nejeden grafik alebo dizajnér. Možností zvyšovania produktivity s týmto zariadením je naozaj dosť, stačí len nájsť vhodné softvérové doplnky a vhodný spôsob ich využitia.

A ako to je s vami? Používate váš tablet aj na niečo iné, ako hranie hier, pozeranie filmov, surfovanie na webe alebo chatovanie? Pomáha vám pri výkone práce vo vašom zamestnaní? Dajte nám vedieť do komentárov.