Úvod Neprehliadnite vlavo Cena HTC Desire X odhalená: Je to taký polovičný Galaxy S3?

Cena HTC Desire X odhalená: Je to taký polovičný Galaxy S3?

2

HTC Desire X je smartphone strednej triedy, ktorý bol predstavený na IFA. Vyzerá veľmi solídne a atraktívny je hlavne pre tých, ktorí sa obzerajú po slušnom smartphone za dobrú cenu.

O novom smartphone od HTC sme vedeli veľa, keďže uniknutých informácií bolo skutočne neúrekom. Zariadenie v sebe nesie 4 palcový Super LCD displej s rozlíšením 480 x 800 pixelov, dvojjadrový procesor Snapdragon S4 a 768MB RAM. Všetko toto je zabalené v elegantnom dizajne, ktorý vyzerá ako spojenie medzi One X a One V.

Graf ceny produktu HTC Desire X poskytuje server Heureka.sk
Dnes sme okrem iného od HTC dostali aj „first look“ video v ktorom sa nám tento malý ale milý telefón ukázal v celej jeho kráse. Čo sme sa z toho videa však nedozvedeli bola cena a dostupnosť. Nie všetci však boli tak tajnostkárski a tak pre vás máme úplne prvú indikáciu jeho ceny.

[youtube]lJuD_817rDA[/youtube]

Na online obchode Clove.co.uk sa objavil výpis zariadenia HTC Desire X a jeho približná dostupnosť. Zariadenie by sa malo predávať za približne £190 (£228 vrátane DPH), čo je asi 287 Eur (už s DPH). To je zhruba polovica zo sumy, ktorú by ste museli zaplatiť za Galaxy S3, ktorý sa v Anglicku predáva od £395 (£474 vrátane DPH).

Podľa Clove.co.uk bude Desire X dostupný koncom Septembra.

Plánujete jeho kúpu?

Zdroj: AndroidAuthority