Úvod Novinky Samsung predstavil Galaxy Player 5.8: Veľké multimediálne Android zariadenie

Samsung predstavil Galaxy Player 5.8: Veľké multimediálne Android zariadenie

0

Samsung predstavil cez web stránku samsungtomorrow.com pokračovanie multimediálneho Android zariadenia Galaxy Player 5.8. A ako je vidieť už z názvu, obsahuje až 5.8-palcový LCD displej s rozlíšenim qHD 960×540 pixelov. Nechýbajú mu ani kvalitné stereo reproduktory a Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Vylepšená alternatíva iPod-u Touch pre fanúšikov Androidu uzrela svetlo sveta. Spoločnosť Samsung zverejnila na internete pár detailov a informácií o novom Galaxy Player 5.8. Toto zariadenie využijú majitelia najmä pozeraním filmov, počúvaním hudby, čítaním kníh, alebo učením.

Samsung Galaxy Player 5.8 disponuje aj Learning Hub-om, ktorý predstavuje vzdelávací portál nie len pre študentov. Mal by byť v dvoch verziách: 16GB a 32GB model, aj keď mi príde taká vnútorná pamäť pomerne malá pre mutlimediálne zariadenie. Počítať môžeme aj so slotom pre microSD karty, WiFi konektivitou, GPS, alebo s prednou VGA kamerou, a operačným systémom Android 4.0 Ice Cream Sandwich s užívateľským prostredím TouchWiz. Energiu dodá batéria s kapacitou 2500 mAh.

Cena a dostupnosť zatiaľ ešte nie je známa, no ak bude, určite zverejníme takúto informáciu na AndroidPortále.