Úvod Aplikácie Minimalistický a elegantný časovač v Holo téme, ktorý vám spríjemní odpočítavanie

Minimalistický a elegantný časovač v Holo téme, ktorý vám spríjemní odpočítavanie

0

Jedna z funkcií, ktorá bola z Jelly Beanu úplne vypustená je časovač. Ako človek, ktorý je začiatočník v kuchyni som potreboval aplikáciu, ktorá mi odmeria čas potrebný na perfektné upečenie mrazenej kupenskej pizze. No, tak poďme na to, keď nebude pôžitok z jedla, môže byť aspoň z výbornej Android aplikácie.

Z chuti som sa teda vnoril do nekonečného zoznamu aplikácií na Play Store a vylovil som skutočnú perlu. Ide o aplikáciu Timer, ktorá je tak minimalisticky elegantná, že som si ju okamžite obľúbil.

Jej vývojárom sa podarilo zhotoviť jednu z najkrajších aplikácií, aké som doposiaľ stretol. Žiadne zbytočnosti, len čistý a jednoduchý dizajn v duchu Holo témy, presne taký, aký ho mám rád. Nehľadajte tam ultramegahd rozlíšenie hodiniek vašej prababky z prvej svetovej vojny. Užívateľom je ponúknutý posuvník, ktorý po zapnutí kopíruje kruh podľa toho, aký čas ste si navolili. Táto aplikácia však nieje príjemná len pre oči. Je príjemná aj svojou funkcionalitou, keďže vám ponúkne zapnúť si niekoľko odčítavaní naraz ak by ste si náhodou chceli nachvíľu oddýchnuť, pritom upiecť koláč a okrem toho nezabudnúť vyzdvihnúť deti zo školy. Časovačom môžete priradiť mená a celú aplikáciu prepojiť s vašim Google účtom, ktorý sa zálohuje pre prípadné obnovenie.

  

Novinkou sú notifikácie ala Jelly Bean a nová, tmavá téma. Keďže veľa ľudí aplikáciu kritizovalo za veľkú spotrebu baterky len z dôvodu svetlej témy, do novej aktualizácie bola zaradená aj tmavá alternatíva s oranžovou farbou.

Ak máte euro nazvyš, neváhajte ho venovať tejto skutočne nápomocnej aplikácii. Ja neľutujem ani cent a verím, že Timer od Opoloo si najde priaznivcov aj medzi vami.

[app]com.opoloo.holotimer[/app]